М`ясо на відкритому вогні: рецепти на мангалі
Поділитися:

М`ясо на відкритому вогні: рецепти на мангалі

Одна з переваг теплої пори року - ми часто готуємо їжу на вулиці: на вогні, мангалі, грилі. М'ясо на мангалі - ідеальний варіант для літнього обіду або вечері. Просто, корисно і смачно. А якщо проявити трохи винахідливості, то можна весь тиждень їсти м'ясо в різних варіаціях. На допомогу всім поціновувачам м'ясних делікатесів - кращі рецепти їжі на мангалі.

ТОП-7 найпопулярніших рецептів страв на мангалі 

Різноманіття рецептів дійсно вражає і спонукає до кулінарної творчості.
  • Шашлики з баранини, яловичини, курки і свинини. Приготовані на розпеченому вугіллі, вони мають незабутній аромат, легку апетитну скоринку і соковитість, якій позаздрить будь-яка м'ясна страва зі сковороди.
  • Стейки з преміальної яловичини, а також курки, свинини і баранини. М'ясо чудово ладнає з овочами гриль, а також картоплею, обсмаженою часточками, запеченою цілком або у вигляді пюре. Універсальні соуси - вершкові, перцеві і томатні.
  • Рулетики з яловичини, курки і свинини на шпажках. Ідеальне блюдо для мангалу, рецепт якого дивує своєю легкістю. Для начинки необхідно очистити часник, подрібнити його і розтерти з сіллю. Обсмажити в оливковій олії на середньому вогні близько хвилини, потім зняти з вогню, додати перець чилі, цедру, дрібно нарізану петрушку і чорний перець. Добре перемішати. Начинку необхідно розподілити по поверхні попередньо замаринованого м'яса і скріпити рулет.
  • Біфштекс. Класичне блюдо - це порційний шматок просмаженого філе яловичини. Зараз зустрічаються варіанти з рубленого м'яса або фаршу. Вітається комбінація різних видів м'яса, наприклад, яловичини і свинини. Це головний інгредієнт класичних бургерів.

Рецепты на мангале2.png

Більш того, філе, приготоване на мангалі - невід'ємний елемент корисних салатів. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропускати найкращі рецепти для м'яса на мангалі.


Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.