Корисне про м'ясо
Категорії
Плов з куркою: ідеальна альтернатива улюбленій страві
Набрид звичайний плов? Хочеться приготувати улюблену страву, але в кілька разів швидше та з доступних інгредієнтів? Тоді вам на допомогу прийде альтернативна версія плову, яка точно припаде до вподоби кожному.
Гуляш по-угорськи: відчуйте традиції на смак
Гуляш — це традиційна страва, яка зробила угорську кухню популярною у світі. Якщо ви досі не знаєте, як приготувати гуляш, щоб він вийшов соковитим та смачним, пропонуємо кілька варіантів класичного рецепта.
Прості рецепти на кожен день: як приготувати куряче філе
Куряче філе є однією з найбільш універсальних, поживних і смачних страв. Швидкий перекус чи вишукана вечеря — філе стане чудовим варіантом для будь-якої нагоди.
Тушковане м`ясо: створюємо кулінарний запас
Сьогодні тушковане м`ясо — це швидка та практична страва, яка може виручити в потрібний момент. Тому стане чудовим варіантом для швидкого перекусу, пікніка або вечері без світла.
Ідеальний стейк: як приготувати вдома?
Для того, щоб навчити, як приготувати стейк, вам знадобиться лише відбірна яловичина, трохи навичок та мінімум інгредієнтів.
Приготувати делікатес просто: рецепти з кроликом
У «М`ясторії» впевнені, що існує лише два типи людей: перші обожнюють страви з кролика, а інші просто не куштували його приготованим правильно.
Культова страва: крильця Баффало
За що у світі так полюбили крила Баффало? «М`ясторія» зібрала найцікавіші факти та підготувала рецепт, за яким крила Баффало вийде приготувати навіть вдома.
Виклик класиці: стейк зі свинини
«М`ясторія» готова кинути виклик класичним рецептам і навчити, як приготувати найсмачніший стейк зі свинини
Запечена курка в духовці: просто та неймовірно смачно
Простий і смачний рецепт запеченої куриці та 7 авторських маринадів від шеф-кухаря «М`ясторії».