Барбекю на Теремках!
Поділитися:

Барбекю на Теремках!

Запрошуємо на справжнє БАРБЕКЮ-ПАТІ посеред міста! Першого вересня збираємося на Теремках, щоб посмажити відбірне м`ясо, скуштувати смаколики від партнерів та продегустувати напої.

Лише один день у вас є можливість придбати готові стейки, замариноване м`ясо, шашлики, ковбаски та багато іншого за ціною сирої продукції! Обирайте товари з вітрини, щоб наш кухар приготував їх для вас.

Також на вас чекають безкоштовні сюрпризи від наших партнерів: вино, морозиво, снеки та соуси. Це чудова можливість скуштувати нові для себе смаки та дізнатися про українських виробників гастро продукції.

Завітайте всією сім`єю, щоб розпочати осінь смачно та приємно! 

Де?

Адреса: вул. Степана Рудницького, 3/7.

Коли?

1 вересня з 16:00 до 20:00.

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!