В`яленості від «М`ясторії»: справжній м`ясний делікатес
Поділитися:

В`яленості від «М`ясторії»: справжній м`ясний делікатес

Чудова новина для всіх поціновувачів м`ясних страв. «М`ясторія» запустила в продаж три новинки сиров`яленої продукції. Нові страви з легкістю стануть вашими фаворитами й подарують нові смакові враження.

Зустрічайте в продажу:

  • шия свинна сиров`ялена «Коппа»;
  • яловичина  сиров`ялена «Кулателло»;
  • корейка свинна «Оригінальна».  

Фірмові в`яленості стануть ідеальним рішенням для святкового столу, щоб порадувати себе та гостей справжнім делікатесом. Також вони підійдуть для поживного і корисного перекусу на кожен день, пікніків та подорожей. В`ялене м`ясо смакуватиме з червоним вином, фруктами та витриманими сирами. 

Авторський процес приготування в`яленого м`яса від «М`ясторії»

Яловичина Кулателло_3 (2).jpg

Перш ніж потрапити до вашого столу, м`ясо проходить тривалий процес приготування. У середньому він триває 40-50 днів і вимагає не лише знань, але й спеціального технічного обладнання. Хоч таку страву неможливо відтворити самостійно в домашніх умовах, проте ви можете насолоджуватися нею хоч щодня, адже ми вже приготували її для вас.

Увесь процес в`ялення можна узагальнити до 4 кроків:

  1. Ми відбираємо найкращу м`ясну продукцію, очищуємо її від усього зайвого, залишаючи лише найцінніше. Органічну сировину ми отримуємо з приватних фермерських господарств та ретельно контролюємо її якість.
  2. Після цього ми обгортаємо м`ясо сіллю, вакуумуємо та залишаємо на 3-5 днів за спеціального температурного режиму.
  3. Потім додаємо авторські суміші спецій, які ми розробити під конкретний вид м`яса та залишаємо насичуватися додатковими відтінками смаку у вакуумі.
  4. Лише після цього ми розвішуємо вже просолене та ароматне м`ясо у камери сухої витримки, де воно ферментується протягом 30-35 днів.

Протягом всіх процесів м`ясо втрачає вологу, але зберігає білок, вітаміни та мінерали. Завдяки цьому в`яленості стають безцінним джерелом енергії та поживних речовин. 

Проте цінують в`ялене м`ясо не лише за користь, але й смак. Його не сплутаєш із жодним іншим: насичений, вишуканий, з відчутними нотами трав та прянощів. Досить скуштувати хоча б один раз, щоб закохатися назавжди.

Три новинки в`яленого м`яса від «М`ясторії»

Шия свинна сиров`ялена «Коппа»

Шия свинна Коппа_1 (2).jpg

Традиційна італійська та швейцарська закуска, яку готують з шийної частини свинини. За основу ми взяли оригінальний рецепт і додали до нього авторські мотиви. Смак свинини підкреслили сумішшю спецій на основі паприки, перцю чилі, часнику та гірчиці. Унікальності страві додає ямайський ром: пряний, ароматний, з нотами тропічних фруктів.

В`ялена шия стане чудовою закускою до вина, прикрасить святковий стіл та стане улюбленим щоденним снеком для всієї сім`ї.

Яловичина сиров`ялена «Кулателло» 

Яловичина Кулателло_1 (2).jpg

Для приготування в`яленої яловичини ми обрали так званий «круглий стейк» (Eye of Round). Мармурова яловичина має насичений і впізнаваний смак, тому ми доповнили її лише чорним перцем, мускатним горіхом та часником. Спеції підкреслили автентичний смак м`яса та надали йому легкої пікантності.

Сиров`ялена яловичина — це смачний перекус і вишукана страва водночас. Кулателло прийнято подавати як закуску або аперитив до вина. Проте вона пасуватиме до будь-якого приводу і перетворить стіл на справжній бенкет. 

Корейка свинна сиров`ялена «Оригінальна»

Корейка свинна оригінальна_1 (2).jpg

Відбірна свинина та авторський мікс спецій — це все, що потрібно для того, щоб отримати неймовірно смачний сиров`ялений продукт. Для цієї страви ми обрали суміш спецій на основі цибулі, паприки, часнику та коріандру, а також італійських трав: орегано, розмарину та чебрецю. Аромат та смак приємно здивують вас та дозволять поринути в гастрономічну подорож Італією.

Оберіть сиров`ялену корейку для того, щоб мати під рукою поживний снек та готову страву до будь-якої нагоди. Сьогодні вона може стати перекусом в дорозі,  завтра — витончено закускою, а потім — оригінальним частуванням для гостей. 

Придбати сиров`ялену продукцію

Шия свинна Коппа_3 (2).jpg

Три новинки, разом із іншими в`яленостями, завжди в наявності на вітринах наших магазинів-ресторанів. Завітайте до найближчої «М`ясторії», щоб обрати  самостійно.

Якщо ви бажаєте заощадити час, оформіть замовлення на нашому сайті, мобільному застосунку та чат-боті. Просто оберіть адресу, а ми доставимо вам обрані товари чи відправимо Україною до відділення пошти.

Сиров`ялена продукція має тривалий термін зберігання, що дозволяє створити невеликий кулінарний запас і щодня куштувати вишукані м`ясні страви вдома.

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!