Новинки від «М`ясторії»: ковбаски для грилю
Поділитися:

Новинки від «М`ясторії»: ковбаски для грилю

Барбекю за 5 хвилин? Легко! З новинками від «М`ясторії» приготувати соковиті, ароматні та смачні ковбаски на грилі можна за кілька хвилин. Вам залишається лише обсмажити їх до золотистої скоринки та насолоджуватися.

Для приготування ковбасок ми обрали відбірну яловичину, свинину та курятину, додали фірмові мікси спецій, щоб підкреслити смак м`яса та приготували за вас. Ви можете придбати охолоджені ковбаски та куштувати їх у зручний час. 

У цій статті ділимося найпростішим рецептом та розповідаємо про чотири нові позиції. 

Швидко та зручно!

варено-копчені, асорті з в'яленими томатами_3.jpg

Нові ковбаски від «М`ясторії» — це вже готовий до вживання продукт. Ми приготували їх за фірмовими рецептами, щоб ви не витрачали зайвого часу на підготовку та обсмажування. 

Попереднє охолодження дозволяє зберігати ковбаски в холодильнику, брати з собою на пікнік або заміський відпочинок. Оскільки продукт уже готовий, влаштувати барбекю можна навіть в холодну пору року у себе вдома. 

Щоб порадувати себе апетитними ковбасками, просто розігрійте їх до рум`яної скоринки на грилі, мангалі чи пательні. Крім того, ковбаски чудово смакуватимуть після запікання в духовій шафі.

Рекомендований спосіб приготування

Щоб приготувати ковбаски, дотримуйтеся трьох простих кроків:

  • дістаньте ковбаски з упаковки; 
  • розігріти посуд чи пристрій, на якому плануєте готувати;
  • смажте на середньому вогні (180-220 градусів) 5–7 хв. Якщо використовуєте притискний гриль, вам знадобиться 2-5 хв.

Ковбаски можна вживати як самостійну страву, а також вони чудово поєднуються з овочами на грилі, будь-якими гарнірами та соусами. Доповніть їх іншими інгредієнтами, щоб отримати повноцінний обід або вечерю.

Новинки: чотири нові смаки

Ковбаски з в`яленими томатами, варено-копчені

Для приготування страви ми поєднали яловичину та свинину, додали трохи сала для соковитості та приправили спеціями. Унікального смаку та пікантності ковбаскам додають в`ялені томати. Соковиті та ароматні завдяки процесу коптіння, ці ковбаски стануть окрасою будь-якого столу.

варено-копчені, асорті з в'яленими томатами_1.jpg

варені, пікантні для гриля_1 (1).jpg

Ковбаски пікантні, варені

Тоненькі ковбаски зі свинини, які стануть фаворитами для любителів пікантних смаків. Смак свинини ми підкреслили міксом перців, паприкою та авторською сумішшю прянощів. Ковбаски чудово смакуватимуть як закуска або повноцінна м`ясна страва.

Ковбаски варено-копчені

Мікс відбірної свинини та курятини, який ми доповнили сушеним часником, мускатним горіхом та сумішшю мелених перців. Ніжні й ароматні ковбаски стануть універсальним варіантом для вашого барбекю і точно сподобаються кожному.

варено-копчені_1.jpg

варені, з гірчицею_1.jpg

Ковбаски з зернами гірчиці, варені

Поєднання соковитої свинини та ніжної курятини ідеально відтіняють нотки запашної гірчиці в зернах. Фірмовий мікс спецій на основі сушеного часнику, мускатного горіху та перців додає страві аромату та оригінальності.

Купити ковбаски для грилю в Києві та Україні

варені, пікантні для гриля_2.jpg

Зручність формату нових ковбасок від «М`ясторії» полягає в тому, що вони продаються в охолодженому вигляді. Це дозволяє довше зберігати та з легкістю странспортувати продукт.

Ковбаски ви можете придбати в кожному магазині-ресторані «М`ясторія», куди ми щодня постачаємо найсвіжіше відбірне м`ясо та м`ясні страви. Наші фахівці допоможуть обрати страви до смаку, а також підкажуть перевірені рецепти приготування.

Крім того, ми маємо власну службу доставки, яка привезе ваше замовлення до порогу в зручний день та час. Доставка діє у межах Києва (доставимо менше ніж на 60 хвилин) та Київської області.

Для доставки Україною ви можете оформити замовлення на сайті, в мобільному застосунку та чат-боті.

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!