День народження «М`ясторії» на Позняках
Поділитися:

День народження «М`ясторії» на Позняках

«М`ясторія» на вулиці Ахматової — це перший заклад від мережі, якому вже 12 вересня виповнюється 8 років. Запрошуємо розділити цей день з нами!

Ми підготували для вас барбекю з дегустацією фірмової продукції на свіжому повітрі. Крім того, ви можете придбати будь-які вітринні позиції для грилю й отримати просмажку від шефа в ПОДАРУНОК

Також на вас чекатимуть сюрпризи від партнерів: напої, морозиво, соуси та закуски. 

А ще протягом трьох днів (12-14.09) діє святкова АКЦІЯ. Отримай знижку 50% на кожен другий бургер у чеку. Це чудова можливість скуштувати всі позиції з нової колекції.

До зустрічі у вівторок з 17:00 до 20:00 за адресою вул. Анни Ахматової, 22.

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.