День народження «М`ясторії» на Позняках
Поділитися:

День народження «М`ясторії» на Позняках

«М`ясторія» на вулиці Ахматової — це перший заклад від мережі, якому вже 12 вересня виповнюється 8 років. Запрошуємо розділити цей день з нами!

Ми підготували для вас барбекю з дегустацією фірмової продукції на свіжому повітрі. Крім того, ви можете придбати будь-які вітринні позиції для грилю й отримати просмажку від шефа в ПОДАРУНОК

Також на вас чекатимуть сюрпризи від партнерів: напої, морозиво, соуси та закуски. 

А ще протягом трьох днів (12-14.09) діє святкова АКЦІЯ. Отримай знижку 50% на кожен другий бургер у чеку. Це чудова можливість скуштувати всі позиції з нової колекції.

До зустрічі у вівторок з 17:00 до 20:00 за адресою вул. Анни Ахматової, 22.

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!