Корисне про м'ясо

Категорії
Смачно до божевілля: технологія «су-від»
Висока кухня сьогодні - це не тільки зірки Мішлен або гучні імена шеф-кухарів. Це алхімія смаку, що народжується завдяки унікальним технологіям. Таким, як «су-вид».
По секрету всьому світу: кращі рецепти приготування сала
Відверто зізнаємося в своїй любові до домашнього сала, покликаному не тільки втамувати голод, а й принести гастрономічне насолоду. Але сьогодні не тільки про одах страви, знайомому нам з дитинства. Підходимо до справи серйозно і пропонуємо освоїти нові рецепти смачного сала.
Смак у відтінках: соуси до м'яса
Смак шашлику, стейка з мармурової яловичини або ковбасок-гриль може розкриватися по-різному завдяки соусів. Вони привносять ніжну насолоду, кислувату гостринку або запашну свіжість.
Французький манер: тартар на закуску, на обід і на десерт
Тартар - це страва французької кухні. Готується з лосося, овочів, фруктів і навіть ягід, супроводжуваних пікантним соусом. І все ж визнана класика - тартар з м'яса.
Гарнір до стейка, який підкреслить смак і аромат м'яса
Ми зібрали дуже смачні гарніри до стейку, від яких ваш внутрішній перфекціоніст буде в повному захваті!