Баттерстейк - справа не лише в маслі.

Butter-steak_ua.jpg

«Butter Steak»


Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як відруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією. Цей кулінарний прийом додає стейку витонченого аромату і неперевершеного смаку.

Магія цієї гастрономічної фантазії - в поєднанні якісної яловичини, натурального вершкового масла і ручного управління процесом витримки впродовж семи діб.

Ми довго шукали такий мікс цих трьох елементів, який зможе здивувати кого завгодно.
"М’ясторія" дарує вам можливість дивувати. І пам'ятайте, баттерстейк - це не лише про масло.

ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ

- Що таке баттерстейк?
- Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як відруб витримується у фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією.

- Є аналоги таких історій в Україні?
- Ні, як флагман м'ясного авангардизму "М’ясторія" на чолі з нашим бренд-шефом вперше в нашій країні пропонує такий кулінарний шедевр цінителям стейків.

- У чому ж секрет цього шедевра?
- Магія цієї гастрономічної фантазії - у вишуканому поєднанні якісної української яловичини, натурального вершкового масла і ручного управління процесом підготовки та витримки впродовж семи діб.

- Підготовки - тобто ви ще й масло самі готуєте?
- Ні, мається на увазі підготовка масла до того стану, за якого в ньому буде витримуватися м'ясо. Якщо просто покласти краще масло близько кращого м'яса, магії не буде. Відруб не стане м'якшим, ніжнішим, соковитішим. Все починається з роботи над самим маслом. Шляхом темперування його треба перетворити в субстанцію, яка, як пластилін, буде щільно облягати відруб. Повторювати його форму, не тріскатися. Таким чином, не буде доступу кисню і весь сік залишиться в м'ясі.

- Добре, відруб повністю в маслі, далі?
- Далі 7 діб витримуємо в камері з гімалайською сіллю, в якій підтримується необхідний рівень температури, вологості і циркуляції повітря.
Камера має скляну вітрину, через яку всі можуть спостерігати за цим відрубом. Це, до речі, найпопулярніша вітрина в наших магазинах по кількості переглядів. Не кожного дня таке побачиш.

- Так, витримали. Тепер можна нарізати, смажити і їсти?
- Зачекайте, масло треба видалити, воно відіграло свою роль, і нарізати стейк вже як зазвичай.

- І чим баттерстейк відрізняється від звичайного стейка?
- Незалежно від того, на чому ви смажите, він готується в 2-3 рази швидше. Аромат і смак зовсім інший. Терпкий, вершковий, з легкими нотками виноградних кісточок. Гастрономічне задоволення гарантуємо.

- Як довго ви працювали над винаходом ідеального рецепта?
Ми постійно працюємо над новинками, якими приємно дивуємо наших клієнтів. Це і пончбургер, і бургер портобелло, і м'ясні роли, і бургер тартар. Хотіли зробити щось нове зі стейками, але за 2 роки нічого кращого, ніж волога і суха витримка, не виходило. Потім прийшла ідея з вершковим маслом.
Ми робили багато невдалих спроб, результатом яких було щось, але це щось не відповідало нашим очікуванням. Тепер ми пишаємося тим, що у нас вийшло. Цитуючи персонажа одного відомого серіалу, "інакше навіщо було проходити цей шлях?" І ми впевнені, що здивуємо наших клієнтів цим кулінарним витвором.

- Дуже добре, вже не дочекаюся, щоб спробувати. Де і коли його можна придбати?
- Баттерстейк можна замовити на сайті або придбати в магазинах-ресторанах М’ясторії. Чекаємо вас з хорошим апетитом!

Натисніть і зробіть замовлення Баттерстейка вже сьогодні!


(067) 463 63 63

Також рекомендуємо:

Стейк Денвер гриль

Ціна: 69 грн/100г

Стейк Чак гриль

Ціна: 71 грн/100г

Стейк Рібай гриль

Ціна: 162 грн/100г

Стейк Ті-боун гриль

Ціна: 142 грн/100г

Стейк зі свинячого ошийка гриль

Ціна: 80 грн/100г