Баттерстейк: справа не лише в маслі
Поділитися:

Баттерстейк: справа не лише в маслі

«Butter Steak»

Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як відруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією. Цей кулінарний прийом додає стейку витонченого аромату і неперевершеного смаку.

Секрет баттерстейка – в поєднанні якісної яловичини, натурального вершкового масла і ручного управління процесом витримки впродовж семи діб.

Ми довго шукали такий мікс цих трьох елементів, який зможе здивувати кого завгодно.

"М’ясторія" дарує вам можливість дивувати. І пам'ятайте, баттерстейк - це не лише про масло.

ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ

– Що таке баттерстейк?

– Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як відруб витримується у фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією.

– Є аналоги таких історій в Україні?

– Ні: як флагман м'ясного авангардизму "М’ясторія" на чолі з нашим бренд-шефом вперше в нашій країні пропонує такий кулінарний шедевр цінителям стейків.

– У чому ж секрет цього шедевра?

– Магія цієї гастрономічної фантазії - у вишуканому поєднанні якісної української яловичини, натурального вершкового масла і ручного управління процесом підготовки та витримки впродовж семи діб.

– Підготовки? Тобто ви ще й масло самі готуєте?

– Ні, мається на увазі підготовка масла до того стану, за якого в ньому буде витримуватися м'ясо. Якщо просто покласти краще масло близько кращого м'яса, магії не буде. Відруб не стане м'якшим, ніжнішим, соковитішим. Все починається з роботи над самим маслом. Шляхом темперування його треба перетворити в субстанцію, яка, як пластилін, буде щільно облягати відруб. Повторювати його форму, не тріскатися. Таким чином, не буде доступу кисню і весь сік залишиться у м'ясі.

– Добре, відруб повністю в маслі. А далі?

– Далі 7 діб витримуємо в камері з гімалайською сіллю, в якій підтримується необхідний рівень температури, вологості та циркуляції повітря.
Камера має скляну вітрину, через яку всі можуть спостерігати за цим відрубом. Це, до речі, найпопулярніша вітрина в наших магазинах по кількості переглядів. Не кожного дня таке побачиш.

– Так, м`ясо витримали. Тепер можна нарізати, смажити та їсти?

– Зачекайте. Масло треба видалити: воно зіграло свою роль. І нарізати стейк уже як зазвичай.

– І чим баттерстейк відрізняється від звичайного стейка?

– Незалежно від того, на чому ви смажите, він готується в 2-3 рази швидше. Аромат і смак зовсім інший. Терпкий, вершковий, з легкими нотками виноградних кісточок. Гастрономічне задоволення гарантуємо.

– Як довго ви працювали над винаходом ідеального рецепта?

– Ми постійно працюємо над новинками, якими приємно дивуємо наших клієнтів. Це і пончбургер, і бургер портобелло, і м'ясні роли, і бургер тартар. Хотіли зробити щось нове зі стейками, але за 2 роки нічого кращого, ніж волога і суха витримка, не виходило. Потім прийшла ідея з вершковим маслом.

Ми робили багато невдалих спроб, результатом яких було... щось, але це "щось" не відповідало нашим очікуванням. Тепер ми пишаємося тим, що у нас вийшло. Цитуючи персонажа одного відомого серіалу, "інакше навіщо було проходити цей шлях?" І ми впевнені, що здивуємо наших клієнтів цим кулінарним витвором.

– Чудово! Вже не дочекаюся, щоб спробувати. Де і коли його можна придбати?

– Баттерстейк можна замовити на сайті або придбати в магазинах-ресторанах М’ясторії. Чекаємо вас із хорошим апетитом!

Натисніть і зробіть замовлення Баттерстейка вже сьогодні!

Товари

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!