Церемонія ребер у М`ясторії
Поділитися:

Церемонія ребер у М`ясторії

Церемонія ребер у М'ясторії

Хто бував у ресторанах «М'ясторії», той знає: ми з великою увагою підходимо до подачі всіх страв. А фірмові ребра в «М'ясторії» заслуговують на особливе ставлення. Авторський маринад, обсмажування на грилі та 5-7 годин томлення дають ніжну, соковиту яловичину з хрусткою скоринкою. Правильно підібрані соуси розкривають чудовий смак та аромат м'яса. Цей кулінарний шедевр вимагає особливої ​​подачі.

Тому в ресторанах «М'ясторії» можна замовити не просто ребра, а цілу презентацію для всіх гостей, яку прозвали «Церемонією ребер».

Наші кухарі урочисто виносять іще гарячі ребра на великій дошці в зал, де вже чекає прикрашене блюдо. Шеф обережно відокремлює м'ясо від кістки, поки під дошкою клубиться пара від сухого льоду. Чарівне видовище!

Церемония ребер 1.JPG

М'ясо щедро поливається соусом, і кухар укладає його на тарілки. Офіціанти розносять гостям ніжну м'якоть ребер разом із печеною картоплею та овочами. Кожен у ресторані може скуштувати наше м'ясо. Не вірите? Приходьте до «М'ясторії» і запитайте офіціанта про «Церемонію ребер». Не пошкодуєте!
церемония ребер 2.jpg

Чекаємо Вас в наших ресторанах:

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.