Корисне про м'ясо

Каре ягняти: поради й рецепти
Каре ягняти — це один із найцінніших м`ясних делікатесів. М`ясо молодого баранця на тонкому ребрі, яке надає страві соковитості й аромату, не має зайвого жиру, занадто насиченого аромату та жорсткості. Це дозволяє приготувати його будь-яким способом і отримати ніжну, соковиту й апетитну страву.
Шаурма: фаст-фуд своїми руками
«М`ясторія» познайомить вас із найцікавішими фактами із історії шаурми, а також розповість, як готується найсмачніша шаурма в домашніх умовах.
Нова колекція бургерів від «М`ясторії»
Yаші бургери завжди були популярними серед наших гостей, але занадто «класичними». Тому бренд-шеф «М`ясторії» підготував до запуску нову колекцію бургерів. У їхній основі ті ж біфштекси з відбірної витриманої яловичини, але в новому і сучасному амплуа.
Фунчоза: страва контрастів
Якщо при згадці про китайську кухню загалом ви уявляєте лише страви з рису, ми готові відкрити для вас інший вимір східної гастрономії. Крім цікавих фактів про культову китайську страву, ми поділимося секретами, як приготувати фунчозу з куркою вдома.
Три пироги з яловичиною: свято своїми руками
Соковита начинка й ароматне тісто — це поєднання з легкістю закохає вас у пиріг з яловичиною. Пропонуємо вам три однаково смачні рецепти, у яких поєдналася класика та сучасні кулінарні техніки. Обов`язково приготуйте кожен із них, щоб обрати улюблений!
Шніцель: традиції та експерименти
Просто, поживно і неймовірно смачно — саме це три слова асоціюються зі шніцелем. Його готують із суцільного шматка м`яса, який обгортають у паніруванні та смажать до хрусткої скоринки.
Подарунок зі сходу: готуємо бастурму вдома
Скуштувати бастурму — це доторкнутися до тисячолітньої історії східних народів. У її смаку і пустельна спека, і далекі мандрівки, і така очікувана насолода від смачної вечері.
Запечена яловичина: швидко, просто і смачно
Швидко, просто і неймовірно смачно — це три причини, які закохають вас у запечену яловичину. Якщо ви шукаєте рецепт, який вимагає мінімум часу на приготування та подарує максимальну насолоду від результату, тоді саме час навчитися, як запекти яловичину в духовці.
М`ясо по-французьки: завжди сучасна класика
Класичний рецепт страви протягом кількох століть зазнав змін та модифікацій. Сьогодні м`ясо по-французьки готують не лише з телятини, але й з яловичини, свинини та птиці. До страви додають різноманітні овочі й більш доступні соуси, та початкова технологія залишається незмінною, а результат — неймовірно смачним.