Корисне про м'ясо

Курячі стегна: страви, які закохують
Курячі стегна — це база, у всіх сенсах. Завдяки ніжному смаку вони ідеально поєднується з різноманітними соусами й маринадами, чудово смакують з будь-яким гарніром, а завдяки кісточці, яка дарує птиці соковитість, стануть смачною й доступною основою для багатьох страв.
Масниця у «М`ясторія»
Ми вже готові до Масниці, а ви? «М`ясторія» потурбувалася, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.
Справжній суперфуд: як приготувати яловичу печінку
Яловича печінка є одним з найцінніших продуктів харчування, який доступний кожному. Вона — джерело корисних елементів для організму. А ще яловича печінка може стати смачним доповненням до вашого столу, якщо уміти її правильно приготувати.
Фестиваль смаку: три рецепти з томленим м`ясом
Якщо ви звикли куштувати томлене м`ясо від «М`ясторія» виключно як окрему страву в компанії гарніру та овочів, ми готові вас здивувати! Томлене м`ясо — це універсальна страва, яка чудово поєднується з іншими інгредієнтами.
Жульєн: ідея французької закуски
Впевнені, ви неодноразово куштували відому гарячу закуску з курятиною і грибами у вершковому соусі. У цій статті ми розберемо не лише секрет, як приготувати французький жульєн і які є його види, а й поділимося його історією. Бажаємо приємної гастрономічної мандрівки!
Просто і зі смаком: рецепт печені
Приготувати печеню зі свинини чи яловичини просто і смачно, а готовий результат підійде до будь-якого гарніру. Поживна і ніжна м`ясна страва стане чудовим доповненням до вашого щоденного меню.
Кіш з куркою: французький рецепт до вашого столу
Кіш подають як гарячу закуску, основну страву та родзинку святкового столу. Готові здивувати себе та близьких? Тоді замовляйте інгредієнти та переходьте до приготування!
Самса: мандрівка в Азію
Якою має бути самса? В її основі дві безперечні істини: хрумке листове тісто та соковита м`ясна начинка. А ось рецептів традиційної східної випічки створено чимало. Який із них смачніший — вирішувати вам, а для цього «М`ясторія» підготувала три рецепти самси.
Борщ: гастрономічне ДНК українців
Борщ — це унікальна кулінарна подія в історії України. Він не лише об`єднав кухню різних регіонів країни, а й став її справжньою візитівкою у світі. «М`ясторія» підготувала для вас загальні правила та класичний рецепт, який ви можете відтворити або збагатити його власною кулінарною фантазією чи традиціями.