СезON барбекю в «М`ясторія»!
Поділитися:

СезON барбекю в «М`ясторія»!

«М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Замовляйте відбірне мариноване м`ясо, соковиті стейки, соуси, напої та багато іншого! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!

Що замовити для гриля?

У першу чергу для барбекю вам знадобиться м`ясо. Тут «М`ясторія» пропонує широкий асортимент на будь-який смак:

Не знаєте, що обрати або хочете скуштувати все? Тоді маємо для вас універсальні рішення! У «Набори для барбекю» ми поклали найпопулярніші позиції маринованого м`яса, овочі, а також авторські соуси. 

Для любителів справжніх мармурових стейків, маємо на вибір два бокси:

Якщо ви бажаєте скуштувати смачні м`ясні страви, шашлики чи закуски без зайвих зусиль — обирайте набори для компанії. Уявіть соковите і ароматне м`ясо, яке не потрібно готувати самостійно. Довірте справу професіоналам і отримуйте задоволення від результату!

Додатково вам знадобляться овочі, м`ясні закуски, сири, соусивино, пиво та безалкогольні напої, які також можна придбати в «М`ясторія»! Охолоджену продукцію доставляємо власною кур`єрською службою у Києві й області, а по території України відправимо ваше замовлення до найближчого відділення пошти. Бажаємо приємного і смачного відпочинку!

Липневі пропозиції до сезону барбекю!

stattya_1536_1023_акція_мариноване_м’ясо_2.jpg

Гаряча знижка на відбірне м`ясо до BBQ

«М`ясторія» обрала відбірне м`ясо, замаринувала у фірмових соусах, які зроблять страву соковитою й ароматною, щоб вам залишилося лише посмажити у приємній компанії!

З 17 до 31 Липня включно замовляйте улюблені позиції зі знижкою 10%:

  • Шашлик зі свинячої вирізки;
  • Стегно куряче в базиліковому маринаді;
  • Каре телятини в пряному маринаді;
  • Люля-кебаб з баранини;
  • Ковбаски гриль Баварські.

Товари

2144
1760
0.4
2405
0.5
3750
1
914
777
0.35
980
0.35
1380
0.4

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.