с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Стейк Рібай на кістці Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 163.50 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Середня вага 0.6 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Мармуровість Choice або Prime
Ціна: 163.50 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 981 грн
981 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Середня вага 0.6 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Мармуровість Choice або Prime
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Україні: сума замовлення від 1000 грн.
Знижка не поширюється на замовлення по Києву та передмістям (20 км від Киева)
Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви знаходитесь в радіусі до 1 км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
Термосумка в подарунок при замовлені на суму від 4000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>
Доставка в термобоксах по Україні

Опис

Опис

Стейк Рібай на кістці Dry-aged beef

Рібай на кістці – це неперевершений ансамбль улюбленої всіма мармурової яловичини з ароматною ноткою горіха, яку дарує цьому стейку кісний мозок. Рібай на кістці має насичений, мужній смак. Якщо Рібай – це Ваш улюблений стейк, радимо обов’язково скуштувати варіант «Рібай на кістці». Байдужим він точно нікого не залишить. Рібай на кістці отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищий ступінь мармуровості. Яловичина витримувалася сухим способом в камері з гімалайською сіллю для концентрації смаку і аромату.


Відгуки 2 Залишити відгук

Валентин 14.12.2019
Скажите пожалуйста можно ли готовить этот стейк до степени "well done". Заранее спасибо
М'ЯСТОРІЯ 16.12.2019
Доброе утро, Валентин. Спасибо за ваш вопрос. Любой стейк можно готовить в зависимости своих гастрономических предпочтений. Мы рекомендуем прожарку Medium. При этой прожарке мясо будет сочным, нежным и просто будет таять во рту.
Матвей 07.07.2019
Здравствуйте. А жарить стейк лучше на сухой сковороде или с оливковым маслом?
М'ЯСТОРІЯ 07.07.2019
Здравствуйте, Матвей! Стейк Рибай из мраморной говядины лучше готовить на сухой сковороде. Единственное — ее необходимо предварительно раскалить. Перед жаркой сам стейк можно смазать оливковым маслом со свежемолотым черным перцем.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярные товары категории Стейки