- – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
- – Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
- – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
- – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
- – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
- – Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
- – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
- – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
Стейк Рібай на кістці Dry-aged beef - М'ясторія
Рекомендації | Рекомендована ступінь просмажування Medium | |
Середня вага | 1 | |
Тип м`яса | Яловичина | |
Витримка | Суха | |
Мармуровість | Choice або Prime | |
Виробник | М`ясторія | |
Країна походження | Україна | |
Порода | Симментал | |
Вид стейку | На кістці | |
Спосіб приготування | Для запікання, Для жарки, Для грилю | |
Тип нарізки | Шматок |
Жири (на 100 г) | 3 | |
Білки (на 100 г) | 20 | |
Калорійність (на 100 г) | 110 |
Жири (1 порц.) | 33 | |
Білки (1 порц.) | 200 | |
Калорійність (1 порц.) | 1097 |
-
-
- – Вартість доставки: 100 грн.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
- – Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:
– М`ясторія на Оболоні
– М`ясторія на Позняках
– М`ясторія на Солом`янці
– М`ясторія на Теремках
– М`ясторія на Софіївській Борщагівці
– М`ясторія на Голосіївській
-
Адреси магазинів, що працюють:
– вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00 (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.
-
- – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
- – Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Зону доставки можна переглянути на карті.
- – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
- – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Опис
Стейк Рібай на кістці Dry-aged beef
Рібай на кістці – це неперевершений ансамбль улюбленої всіма відбірної яловичини з ароматною ноткою горіха. Ці стейки стали еталоном завдяки винятковій ніжності та високому ступеню мармуровості м`яса. Додаткового аромату й соковитості йому надає кістка.
Кожен стейк дозріває за технологією «dry-aging» в камері з гімалайською сіллю протягом 21-45 днів. Це гарантує той самий глибокий смак, притаманний виключно преміальному м`ясу.
Справжній стейк Рібай на кістці має особливий ступінь мармуровості, співвідношення м`яса та жиру, а також розташування волокон. Його отримують з преміальної породи биків та витримують за традиційним рецептом. Замовивши стейк від М`ясторії, ви отримаєте м`ясо найвищої якості та зможете приготувати легендарну страву власноруч.
5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
- преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м`яса;
- безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
- вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м`яса такої ж якості за нижчою вартістю;
- доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
- зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.
Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».
Відгуки
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
Скажите пожалуйста можно ли готовить этот стейк до степени "well done". Заранее спасибо
Доброе утро, Валентин. Спасибо за ваш вопрос. Любой стейк можно готовить в зависимости своих гастрономических предпочтений. Мы рекомендуем прожарку Medium. При этой прожарке мясо будет сочным, нежным и просто будет таять во рту.
Здравствуйте. А жарить стейк лучше на сухой сковороде или с оливковым маслом?
Здравствуйте, Матвей! Стейк Рибай из мраморной говядины лучше готовить на сухой сковороде. Единственное — ее необходимо предварительно раскалить. Перед жаркой сам стейк можно смазать оливковым маслом со свежемолотым черным перцем.