- – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
- – Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
- – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
- – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
- – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
- – Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
- – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
- – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
Стейк Філе Міньйон витриманий - М'ясторія
Зберігання | Від 1 до +3 С | |
Рекомендації | Рекомендована ступінь просмажування Від Medium Rare | |
Тип м`яса | Яловичина | |
Витримка | Волога | |
Мармуровість | Choice | |
Виробник | Україна | |
Країна походження | Україна | |
Порода | Симментал | |
Вид стейку | Без кістки | |
Спосіб приготування | Для запікання, Для жарки, Для грилю | |
Тип нарізки | Шматок |
Жири (на 100 г) | 4 | |
Білки (на 100 г) | 21 | |
Калорійність (на 100 г) | 121 |
Жири (1 порц.) | 42 | |
Білки (1 порц.) | 208 | |
Калорійність (1 порц.) | 1210 |
-
-
- – Вартість доставки: 100 грн.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
- – Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:
– М`ясторія на Оболоні
– М`ясторія на Позняках
– М`ясторія на Солом`янці
– М`ясторія на Теремках
– М`ясторія на Софіївській Борщагівці
– М`ясторія на Голосіївській
-
Адреси магазинів, що працюють:
– вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00 (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.
-
- – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
- – Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Зону доставки можна переглянути на карті.
- – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
- – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Опис
Стейк Філе Міньйон витриманий
Один з найпопулярніших і найцінніших стейків, Філе Міньйон – це улюблена преміальна класика. При досить низькій жирності стейк дивовижно ніжний, а його смак – насичений і яскравий. Філе міньйон отримують з вирізки, яка майже не навантажується, а тому залишається дуже ніжною.
Стейк дозріває методом вологої витримки у вакуумній упаковці від 14 до 21 днів за температури 2-4℃. Завдяки цьому стейк стає ще ніжнішим, а яловичина розкриває свій багатий аромат.
Середня порція стейка порівняно невелика (300 г), тому Філе Міньйон зручно смажити навіть на звичайній пательні. Для ідеального стейка вам потрібно мінімум інгредієнтів: лише сіль, перець і крапля рослинної олії.
5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
- преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м`яса;
- безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
- вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м`яса такої ж якості за нижчою вартістю;
- доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
- зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.
Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».
Відгуки
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
Шикарный стейк, всегда вкусно! Спасибо :) Хорошо что расставили холодильники в разных магазинах, неудобно было все время ездить в ЦУМ :)
Спасибо за ваш отзыв, Valentin! Для Вашего удобства сеть точек продаж постоянно расширяется. Вот ссылка на все точки продаж (обновляется): http://steakjourney.com/uk#map
Покупали с детьми стейки в «Новусе» на пр. Лобановского в Киеве. Увидели холодильник «Мястория», решили попробовать миньоны (раньше не пробовали, а детям название понравилось). Соль, перец, оливковое масло уже были в упаковке стейка. Сделали всё по класике: сухая сковорода, сильный огонь, на всё 9 минут. В конце сливочное масло и на 10 минут завернули в фольгу отдыхать.
Результат - Medium Rare, фантастический вкус, сочный, очень нежный стейк, ничего лишнего. Дети в особенном восторге, говорят, что ни в одном стейкхаусе они не ели такого вкусного стейка... В результате, в течении недели мы выкупили всех миньонов из холодильника «Мястория». Всем рекомендуем. Самый дорогой стейк, но он того стоит. Спасибо Мястории.
На днях закатил барбекю-пати. Готовил рибай. Ооочень сочный получился, кайф. Но с ним все понятно, много жира, трудно испортить. Меня интересует, как же не пересушить филе-миньон?
Здравствуйте, Станислав! Благодарны за ваше внимание к сети «Мястория». Чтобы получить аппетитную корочку снаружи и сочное мясо в разрезе, Филе-Миньон рекомендуется готовить до прожарки medium rare. Жарить стейк нужно сначала на сильном огне, а затем на медленном (в случае с угольным грилем — сначала на открытом огне, а затем в более холодной зоне). Чтобы не пересушить Филе-Миньон, его можно обернуть полосками бекона.