Стейк Філе Міньйон витриманий | M'ясторiя

Стейк Філе Міньйон витриманий - М'ясторія

Ціна: 107 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Від Medium Rare
Ціна: 107 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 321 грн
321 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Від Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн)

АКЦІЯ на доставку з М’ясторії на Анни Ахматової, 22 Безкоштовна доставка: в радіусі км!
Мінімальна сума замовлення: від 350 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Філе Міньйон витриманий 

Найніжнішим з класичних преміальних стейків заслужено вважається Філе Міньйон. Елітність цього стейка обумовлена не тільки розкішною м’якістю та здатністю танути в роті, а й достатньо маленькою кількістю в туші тварини, що робить його достатньо дефіцитним. Філе Міньйон практично не має зайвого жиру, тому при всій ніжності це м'ясо є пісним. Виготовляється цей стейк з найціннішої частини яловичини, яка практично не використовується під час руху тварини.
Філе Міньйон стейк отримують з вирізки (Tenderloin) – це найніжніша, пісна й найдорожча частина яловичини.
Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.

Відгуки 3 Залишити відгук

Valentin 25.12.2019
Шикарный стейк, всегда вкусно! Спасибо :) Хорошо что расставили холодильники в разных магазинах, неудобно было все время ездить в ЦУМ :)
М'ЯСТОРІЯ 26.12.2019
Спасибо за ваш отзыв, Valentin! Для Вашего удобства сеть точек продаж постоянно расширяется. Вот ссылка на все точки продаж (обновляется): http://steakjourney.com/uk#map
Андрей 23.09.2019
Покупали с детьми стейки в «Новусе» на пр. Лобановского в Киеве. Увидели холодильник «Мястория», решили попробовать миньоны (раньше не пробовали, а детям название понравилось). Соль, перец, оливковое масло уже были в упаковке стейка. Сделали всё по класике: сухая сковорода, сильный огонь, на всё 9 минут. В конце сливочное масло и на 10 минут завернули в фольгу отдыхать.
Результат - Medium Rare, фантастический вкус, сочный, очень нежный стейк, ничего лишнего. Дети в особенном восторге, говорят, что ни в одном стейкхаусе они не ели такого вкусного стейка... В результате, в течении недели мы выкупили всех миньонов из холодильника «Мястория». Всем рекомендуем. Самый дорогой стейк, но он того стоит. Спасибо Мястории.
Станислав 06.05.2019
На днях закатил барбекю-пати. Готовил рибай. Ооочень сочный получился, кайф. Но с ним все понятно, много жира, трудно испортить. Меня интересует, как же не пересушить филе-миньон?
М'ЯСТОРІЯ 06.05.2019
Здравствуйте, Станислав! Благодарны за ваше внимание к сети «Мястория». Чтобы получить аппетитную корочку снаружи и сочное мясо в разрезе, Филе-Миньон рекомендуется готовить до прожарки medium rare. Жарить стейк нужно сначала на сильном огне, а затем на медленном (в случае с угольным грилем — сначала на открытом огне, а затем в более холодной зоне). Чтобы не пересушить Филе-Миньон, его можно обернуть полосками бекона.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук