с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Стейк Рібай Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 174.50 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.4 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Мармуровість Choice або Prime
Ціна: 174.50 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 698 грн
698 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.4 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Мармуровість Choice або Prime
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Україні: сума замовлення від 1000 грн.
Знижка не поширюється на замовлення по Києву та передмістям (20 км від Киева)
Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви знаходитесь в радіусі до 1 км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
Термосумка в подарунок при замовлені на суму від 4000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>
Доставка в термобоксах по Україні

Опис

Опис

Стейк Рібай Dry-aged beef

Стейк Рибай Dry-aged beef вважається чи не обов'язковою до наявності в будь-якому хорошому закладі, що спеціалізується на продажу м'ясних виробів. Через велику кількість жирових шарів, він легко і швидко прожарівается, набираючи при цьому соковитість і аромат. Ви можете купити стейк Рібай Dry-aged beef як для приготування в домашніх умовах на самій звичайній сковороді, так і для гриля або для барбекю.

Три причини негайно замовити Стейк Рібай Dry-aged beef в мережі магазинів М'ясторія:

  • бездоганна якість
  • вигідна ціна
  • доставка до Вашого столу
М'ясо попередньо проходить сухе витримування, а потім ви можете купити Стейк Рибай Dry-aged beef в фірмових магазинах М'ясторія і точках продажу. Попереднє маринування не потрібно. За умови правильного приготування, стейк має насичений смак. Як правило, рекомендується рівень обсмажування - MEDIUM.

П'ять причин популярності м'яса від мережі магазинів-ресторанів «М'ясторія»:

  • завжди вигідна ціна. Гарантовано без прихованих платежів та інших «сюрпризів». Дійсно найкраща, максимально вигідна ціна для кожного клієнта;
  • доставка товару. Ви просто оформляєте замовлення онлайн через сайт, а ми доставляємо товар. Зручно, швидко і дуже практично.
  • зручність зберігання. Охолоджені порції м'яса можна зберігати дуже довго, завдяки наявності спеціальної захисної упаковки;
  • економія часу. Немає сумнівайтеся в якості, не витрачайте час на похід в магазин. Замовте товар на сайті!
  • фірмова продукція. Різноманітні відтінки смаку, натуральний продукт. М'ясо від приватних виробників з кількох регіонів України. Ретельний підбір раціону і гідний догляд за тваринами, а також гарантоване відсутність будь-яких добавок і ГМО, відповідність діючим санітарним нормам та екологічним стандартам.
Стейк Рібай Dry-aged beef доставляється по Києву на вказану адресу у фірмовій упаковці. Оплатіть покупку зручним способом: готівкою або безготівко на мобільний термінал кур'єру .

Відгуки 3 Залишити відгук

Александр 10.01.2020
Сегодня приготовил рибай в домашних условиях, отсюда отзыв по пунктам: -Первое на что стоит обратить внимание это потери мяса в весе - они минимальные из-за низкого содержания воды в выдержанной говядине - это большой плюс. Из 320г сырого продукта на выходе имеешь 280-290г готового.
-Второе - на способ приготовления - dry-aged стейк требует немножко меньше времени для приготовления, что я в первый раз не учел, и получил медиум, хотя целился на медиум реер.
- Третье - вкус - мясо получилось достаточно насыщенным и богатым вкусом. Розмарин и сливочное масло дополнили картину.
-Четвертое - цена - с учетом веса готового продукта и качества - адекватная, хотя возможно и выходит за рамки для людей не знакомых со стейк-культурой.

В целом, приятно удивлен и доволен выбором.

Для новичков советую начать с одного кусочка и сделать собственные выводы. Всем приятного аппетита!
Жанна 11.04.2019
Подскажите, а чем отличаются стейки сухой и влажной выдержки?
М'ЯСТОРІЯ
Здравствуйте, Жанна! Благодарны за ваше внимание к сети «Мястория». Если речь идет о влажной выдержке, говядину держат в вакууме 2–3 недели при температуре 0–2 градуса. Для сухой ферментации стейк помещают в специальную камеру с гималайской солью. Важные условия, которые должны соблюдаться, — низкая температура (1–3 градуса), влажность на уровне 60–80% и оптимальная циркуляция воздуха. Время созревания — 30–45 дней. Считается, что сухая выдержка приводит к более насыщенному вкусу и аромату говядины. При этом стейки влажной ферментации более нежные.
всеволод 25.12.2018
даже в прожарке well-done на електро-гриле Teffal  мясо сохранило сочность и вкус был безупречный. При этом я много что пробовал (есть с чес сравнить), но далеко не експерт  в приготовлении стейков.  

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярные товары категории Стейки