- – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
- – Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
- – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
- – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
- – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
- – Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
- – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
- – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
Стейк Рібай Dry-aged beef - М'ясторія
Зберігання | Від 1 до +3 С | |
Рекомендації | Рекомендована ступінь просмажування Medium | |
Тип м`яса | Яловичина | |
Витримка | Суха | |
Мармуровість | Choice або Prime | |
Виробник | М`ясторія | |
Країна походження | Україна | |
Порода | Симментал | |
Вид стейку | Без кістки | |
Спосіб приготування | Для запікання, Для жарки, Для грилю | |
Тип нарізки | Шматок |
Жири (на 100 г) | 3 | |
Білки (на 100 г) | 20 | |
Калорійність (на 100 г) | 110 |
Жири (1 порц.) | 33 | |
Білки (1 порц.) | 200 | |
Калорійність (1 порц.) | 1097 |
-
-
- – Вартість доставки: 100 грн.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
- – Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:
– М`ясторія на Оболоні
– М`ясторія на Позняках
– М`ясторія на Солом`янці
– М`ясторія на Теремках
– М`ясторія на Софіївській Борщагівці
– М`ясторія на Голосіївській
-
Адреси магазинів, що працюють:
– вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00 (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.
-
- – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
- – Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Зону доставки можна переглянути на карті.
- – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
- – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Опис
Стейк Рібай Dry-aged beef
Стейк Рібай Dry-aged beef вважається чи не обов`язковим до наявності в будь-якому хорошому закладі, що спеціалізується на продажу м`ясних виробів. Через велику кількість жирових шарів, він легко і швидко обсмажується, набуваючи при цьому соковитість і аромат.
М`ясо попередньо проходить сухе дозрівання у камері з гімалайською сіллю протягом 21-45 днів. Традиційна технологія ферментація відкриває усі ноти смаку преміальної яловичини та дарує унікальну ніжність.
Ви можете купити стейк Рібай Dry-aged beef як для приготування в домашніх умовах на звичайній сковороді, так і для гриля або для барбекю. Попереднє маринування не потрібно: додайте лише сіль, перець і краплю рослинної олії. Рекоменований рівень обсмажування – MEDIUM.
5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
- преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м`яса;
- безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
- вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м`яса такої ж якості за нижчою вартістю;
- доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
- зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.
Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».
Відгуки
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
Сегодня приготовил рибай в домашних условиях, отсюда отзыв по пунктам: -Первое на что стоит обратить внимание это потери мяса в весе - они минимальные из-за низкого содержания воды в выдержанной говядине - это большой плюс. Из 320г сырого продукта на выходе имеешь 280-290г готового.
-Второе - на способ приготовления - dry-aged стейк требует немножко меньше времени для приготовления, что я в первый раз не учел, и получил медиум, хотя целился на медиум реер.
- Третье - вкус - мясо получилось достаточно насыщенным и богатым вкусом. Розмарин и сливочное масло дополнили картину.
-Четвертое - цена - с учетом веса готового продукта и качества - адекватная, хотя возможно и выходит за рамки для людей не знакомых со стейк-культурой.
В целом, приятно удивлен и доволен выбором.
Для новичков советую начать с одного кусочка и сделать собственные выводы. Всем приятного аппетита!
Подскажите, а чем отличаются стейки сухой и влажной выдержки?
Здравствуйте, Жанна! Благодарны за ваше внимание к сети «Мястория». Если речь идет о влажной выдержке, говядину держат в вакууме 2–3 недели при температуре 0–2 градуса. Для сухой ферментации стейк помещают в специальную камеру с гималайской солью. Важные условия, которые должны соблюдаться, — низкая температура (1–3 градуса), влажность на уровне 60–80% и оптимальная циркуляция воздуха. Время созревания — 30–45 дней. Считается, что сухая выдержка приводит к более насыщенному вкусу и аромату говядины. При этом стейки влажной ферментации более нежные.
даже в прожарке well-done на електро-гриле Teffal мясо сохранило сочность и вкус был безупречный. При этом я много что пробовал (есть с чес сравнить), но далеко не експерт в приготовлении стейков.