Стейк Особуко Абердин витриманий - М'ясторія

Є в наявності
Корова_12
Зберігання
Від 1 до +3 С
Рекомендації
Рекомендована ступінь просмажування Medium Well
Середня вага
0.3
М`ясна частина
Стегно
Тип м`яса
Яловичина
Витримка
Волога
Мармуровість
Choice або Prime
Виробник
Україна
Країна походження
Україна
Порода
Абердин Ангус
Вид стейку
На кістці
Спосіб приготування
Для запікання, Для тушкування, Для жарки, Для грилю
Тип нарізки
Шматок
Спосіб доставки:
  • Доставка: Новою Поштою

    • В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
  • Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки кур`єром: 1200 грн

    Вартість платної доставки кур`єром: 100 грн

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:


    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Термін доставки – від 30 хвилин до 1 години.


    Термін доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:


     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)


    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 240 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 1500 грн.
    • Замовлення від 2500 грн – доставка безкоштовна.
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, виготовлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Стейк Особуко Абердин витриманий

Стейк Особуко – це мармуровий стейк товщиною 4-5 см з верхньої частини гомілки (Shank), у середині якого розташована порожня кістка з великою кількістю кісткового мозку, що й надає цьому стейку неперевершеного аромату та соковитості. 

Стейк Клаб Абердин виготовляють із м`яса преміальної породи Абердин-Ангус. Ця яловичина вважається найкращою у світі за своїми смаковими характеристиками. Ідеальне співвідношення м`яса та жиру гарантує виняткову соковитість та глибокий смак готового стейка. 

Яловичина для цього стейка витримується вологим способом від 14 до 21 дня за температури 2-4℃ для збільшення ніжності м`яса. Протягом цього часу м`ясо ферментується та розкриває всі грані свого смаку.

Стейк вимагає тривалого томління, але воно того варте. М`ясо стає надзвичайно ніжним, розпадається на шматочки й буквально тане в роті. До того ж, стейк не є занадто жирним і підходить для дієтичного харчування.

Для приготування Особуко в жодному разі не виймайте кістку, саме вона дає навареність і неповторний аромат готовій страві. Також не варто видаляти тонку плівку по краях м`якуша, саме вона дозволить стейку тримати свою красиву форму при тривалому томлінні.

5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м’яса;
  • безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
  • вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м’яса такої ж якості за нижчою вартістю;
  • доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
  • зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.

Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії Стейки

Статті та рецепти

  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!
  • Холодець: готуємося до свят
    Ми зібрали універсальні рецепти, які допоможуть вам приготувати холодець вдома без зайвих зусиль. Порадуйте себе та рідних смачним делікатесом навіть без особливого приводу!
  • Манти: делікатес із Азії своїми руками
    Приготувати манти вдома — нічим не складніше, аніж класичні пельмені й вареники. Проте вони стануть чудовим способом урізноманітнити ваш стіл та порадувати близьких смачною м`ясною стравою, родом із Центральної Азії.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.