Корисне про м'ясо
Категорії
12 рецептів маринаду для шашлику
Маринад - це суміш приправ, рослинних масел і натуральних продуктів, що містять кислоти. Витримане в маринаді м'ясо набуває м'яку консистенцію і аромат, обумовлений інгредієнтами маринаду.
З нашої статті Ви дізнаєтеся рецепти відмінних маринадів на будь-який смак.
З нашої статті Ви дізнаєтеся рецепти відмінних маринадів на будь-який смак.
Рекомендації з приготування панірованих заготовок у фритюрі
У цій статті ми розповімо, як приготувати вдома усіма улюблені курячі нагетси і яких помилок потрібно уникати, щоб страва вийшла смачною як в ресторані!
Стейк Оссобуко
У нашій статті ми розкриємо класичний рецепт приготування італійського блюда Оссобуко, яке нікого не залишить байдужим.
Стейки Портерхаус і Ті-боун
Історія, особливості, різниця і, звичайно ж, секрети приготування цих стейків в нашій статті.
Стейк Стріплойн
Особливості стейка Стріплойн, а також принципи його правильного приготування читайте в нашій статті.
Філе Міньйон
Король серед стейків - ніжний Філе міньйон. У цій статті ми постаралися розкрити всі таємниці приготування цього маленького, але дуже цінного стейка.
Правила приготування стейків
У нашій статті ми пропонуємо ознайомитися з основними правилами приготування всіх видів стейків з яловичини. Ви не знайдете тут вишуканих рецептів, зате будете знати як вже точно не зіпсувати ваш улюблений стейк.
Церемонія ребер у М`ясторії
Фірмові ребра у «М`ясторіі» від бренд-шефа ресторану заслуговують на особливу увагу наших улюблених м`ясоїдів. Авторський маринад, правильна прожарка і добре підібрані соуси створюють у результаті ніжну і соковиту текстуру страви, а неперевершений м`ясний смак і аромат завершують цей гастрономічний шедевр.
Баттерстейк: справа не лише в маслі
Баттерстейк - це ексклюзивна історія про те, як отруб витримується в фермерському вершковому маслі за спеціальною технологією і про те, як цей кулінарний хід додає стейку витончений аромат і неперевершений смак.