Корисне про м'ясо

Як правильно обирати м`ясо

Якщо ви вирішили приготувати будь-яку м`ясну страву, то вам недостатньо просто слідувати правилам рецепта. Найголовнішим і першим кроком реалізації задуманого є правильний вибір м`яса. Де і як вибрати хороший м`ясний шматок, ми розповімо нижче.

Приготування ковбасок
Команда «М`ясторія» розробила рецептури ковбасок для гриля, здатних задовольнити найвибагливіші гастрономічні уподобання. Кожен наш продукт має натуральну оболонку, а в складі – фарш зі справжнього та екологічно чистого м`яса з правильним поєднанням спецій, здатним підкреслити та розкрити індивідуальні особливості кожного виду ковбасок.
Приготування рубаних напівфабрикатів
Одним з найпоширеніших видів м'ясної продукції є кулінарні вироби з рубленого і відбитого м'яса. Сьогодні «М`ясторія» ділиться правилами та секретами приготування та вибору якісних напівфабрикатів.
Шах і мат: як правильно вибрати сковороду
Як вибрати хорошу сковороду, щоб не надто мучитися в роздумах? Розповідаємо, на які головні моменти слід звернути увагу.
М'ясне задоволення: страви з фаршем
Розповідаємо, що приготувати з фаршем, щоб близькі створювали хвалебні оди вашій майстерності.
Відбивні швидко і без зайвих зусиль
Ніжна, соковита і ароматна відбивна - не проблема, якщо ви знаєте, як поводитися з м'ясом. Як правильно вибрати м'ясо і приготувати смачні відбивні?
Мармурова яловичина: деталі, які ви завжди хотіли знати
Розповідаємо, що таке мармурове м'ясо, чим відрізняється мармурова яловичина від звичайної і як виходить ефект мармурової прожилки.
М`ясо на відкритому вогні: рецепти на мангалі
М`ясо на мангалі – ідеальний варіант для літнього обіду або вечері. Просто, корисно і смачно!
ТОП-7 найкращих рецептів приготування яловичини
Що може бути смачніше, ніж страва з яловичини, соковита, ніжна, з неповторним ароматом?