Корисне про м'ясо
Категорії
Паштет — розкіш на вашому столі
Найсмачніший рецепт і чому ця страва гідна королівського столу — усе та навіть більше про паштет.
Томлене м`ясо від «М`ясторії»: новий кулінарний тренд
Томлене м`ясо — новий кулінарний тренд від «М`ясторії». У статті розповідаємо, як отримати смачну і корисну ресторанну страву за 15 хвилин.
Немає світла? «М`ясторія» працює!
«М`ясторія» працює, готує і доставляє твої улюблені страви навіть у блекаут.
Справжнiй американець: стейк Нью-Йорк
Стейк Нью-Йорк легко впізнати: солідний розмір, висока мармуровість і яскравий смак. Як приготувати його за традиційним американським рецептом — читайте у статті від «М`ясторії».
Індичка: користь, рецепти приготування
Індичка — одне з найкорисніший і найпопулярніших видів м`яса. У статті розповідаємо, як правильно обрати індичку для максимальної користі для здоров`я, а також ділимося неймовірними рецептами приготування.
Плов: історія і тонкощі приготування
Македонський, Тамерлан і кохання... Історія походження та рецепт справжнього узбецького плову.
Бургери. Як готувати, рецепти найсмачніших бургерів
Приготувати ідеальний бургер легко! Просто оберіть один із трьох найсмачніших рецептів і дотримуйтеся кількох простих правил приготування.
Лазанья Болоньєзе. Рецепт. Секрети. Історія страви
Розповідаємо таємниці страви з історією в дві тисячі років та ділимося традиційним італійським рецептом лазаньї.
Подарункові сертифікати від М`ясторії
Хочете познайомити когось із М`ясторією? Подарункові сертифікати на нашу продукцію – вже у продажу!
