Немає світла? «М`ясторія» працює!
Поділитися:

Немає світла? «М`ясторія» працює!

Знову вимкнули світло? Використай цю можливість, щоб влаштувати романтичну вечерю при свічках або затишний сімейний обід! Тому що «М`ясторія» працює, готує і доставляє твої улюблені страви навіть у блекаут.

Щоб замовити страви від «М`ясторії» не потрібен навіть інтернет. Телефонуй на гарячу лінію, щоб ми привезли замовлення до твого порогу. І нехай графік відключень стане списком смачних і затишних моментів.

Зберігай номер уже зараз і телефонуй, коли захочеш смачненького:
+38(067)-463-63-63

Статті та рецепти

  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!
  • Нове відкриття: Meat Bar від «М`ясторія»
    Зустрічайте ще одне смачне місце, де можна скуштувати бургери, шаурму, м`ясні страви, набори для компаній та стейки. Заклад розташувався на фуд-корті ТРЦ Piramida.
  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!