Корисне про м'ясо
Категорії
Ідеальний стейк на сковороді
Навіть якщо у вас немає духовки та сковорідки-гриль, завжди можна підсмажити стейк на звичайній сковорідці! М`ясторія ділиться простими порадами про те, як приготувати соковитий стейк удома на плиті.
Стейк у духовці: поради та переваги
Стейк із духовки - це легко, смачно та корисно! «М`ясторія» розповідає про приготування стейків у духовці: від підготовки до рецептів та порад.
Чат-бот «М`ясторії»: як замовити нашу продукцію в Телеграмі
У М`ясторії зявився чат-бот - дізнайтесь, як замовити доставку в Телеграмі!
Витримка стейків: все про зрілу яловичину
Види витримки м'яса, поради про вибір та способи витримати яловичину вдома
Породи бичків та їхня відгодівля
Про м'ясні породи бичків, та особливості їхнього відкорму.
Яловичі стейки та їх різновиди
Стейки на будь-який смак для новачків та гурманів з великим досвідом. Як розібратися, та не заплутатися?
Все, що треба знати, аби приготувати стейк
Перелік простих корисних порад для повсякденного використання.
Чому важливо їсти м`ясо?
Життя сучасної людини проходить у ритмі багатозадачності, в умовах постійного фізичного й інтелектуального напруження. Щодня наші дії пов`язані зі швидкістю – потрібно встигнути все! У цій гонці людина втрачає як розумові, так і фізичні сили, які необхідно поповнювати і живити. Ідеальним, природним і природним джерелом заряду життєвої енергії для людини є м`ясо. Чому ж так важливо їсти м`ясо?
Приготування стейків: у чому маринувати?
Зазвичай у своїх стейках ми рідко використовуємо спеції крім солі та перцю. Ми вважаємо, що якісне м`ясо не потребує великої кількості приправ, аби його смак був довершеним. Якщо хочете в цьому переконатись, то запрошуємо спробувати стейки з відбірної яловичини в одному з наших закладів. Але що ж робити, коли до страви хочеться додати «перчинку»? Все просто, використовуйте маринад!