Бокси. Їжа для відпочинку з друзями та сім`єю
Поділитися:

Бокси. Їжа для відпочинку з друзями та сім`єю

Часи віддаленої роботи та домашніх свят продовжуються! І ми, звичайно, адаптуємось. Зараз зібратись із друзями та близькими вдома – безпечніше, ніж деінде. Але чи варто проводити кілька годин на кухні перед кожною зустріччю? Вихід є, простий та очевидний: доставка їжі.

Але чим далі, тим частіше ви чуєте від своєї компанії: «В мене ця піца вже знаєте де?». І не дивно: ця страва першою спадає на думку, коли треба швидко поїсти, а гостей багато. Десь за рік великих і маленьких бенкетів тісто з пепероні вже не викликає ентузіазму. Тож усі починають удаватися до експериментів – і не завжди вдалих.

Зазвичай результат – це купи пластику, картонних коробочок і паличок після лапші або суші, ще більше не дуже здорової їжі та ще один не вельми презентабельний обід. Тож як із цим бути? Чи швидкий, красивий, зручний та смачний бенкет із друзями – це фантастика?

На щастя, ні. Кількість невдалих зустрічей та витрачених на кейтерінг грошей врешті-решт перейшла в якість – і сформувала ідею фудбоксів.

01.jpg

Бокси для компаній: плюси та мінуси

  • Форма та зміст

Бокс із готовою їжею – рішення просте та елегантне. Фактично це наступна еволюційна сходинка після ланчбоксу. Тільки в даному випадку ланч (або будь-який інший прийом їжі) розрахований мінімум на трьох. Одна міцна коробка з кришкою, всередині – ваше замовлення та трохи пакувального паперу, інколи фольга для збереження тепла. Мінімум пакування – максимум їжі. Нічого зайвого!

У бокси можна спакувати не тільки піцу, а й здорову та смачну їжу ресторанного рівня. Овочі, м`ясо, гарніри – все це буде охайно виглядати та прикрасить будь-яке свято. Просто поставте бокс на стіл та зніміть кришку – ефект на гостей гарантований.

02.jpg

  • Турбота про довкілля

Як уже було сказано, в боксах нема нічого зайвого. В тому числі – зайвого пластику. Зазвичай бокси роблять із картону та не розміщують усередині інших порційних упаковок. Це такий собі шведський стіл у коробці, який приносить вам кур`єр.

У наш час, коли відповідальне споживання все більш актуальне, таке мінімалістичне пакування – найкращий варіант. До того ж, порції їжі у пластику рідко виглядають красиво. Такий «посуд» тільки псує урочисті події, де б ви не святкували. Фарфор і келихи з ігристим теж краще виглядають поруч із апетитним боксом, повним делікатесів, ніж із прозорими коробочками ролів.

03.JPG

  • Бенкет з доставкою

Чим простіше формат, тим менше шансів зіпсувати виконання. В цьому плані бокси теж виграють. Доставка в цьому випадку – простіше нікуди. Свіжі готові страви складаються на жорсткий папір, наповнюють бокс та їдуть до вас. А коли нема проблем при пакуванні та перевезенні – нема й ризиків. Якщо в ресторані працюють люди з руками з плечей, а на кур`єра в дорозі не впаде цеглина – замовлення приїде таким, як ви хотіли.

Крім того, в бокси зазвичай не пакують страви, які можуть протекти та зіпсувати інший вміст. Обмежений асортимент – це, мабуть, єдиний справжній мінус формату. Але таким чином ризики зводяться до мінімума, і ви отримуєте свіжі страви, що чудово виглядають.

04.JPG

Що можна замовити в боксі

Поговоримо про меню. Практично все, що можна покласти в бокс і доставити цілим і гарним, є в асортименті боксів від М`ясторії – в розділі «Набори для компаній». Тож подивимося, що в нас є.

  • М`ясо на грилі. Наша гордість, до того ж прекрасно виглядає в наборах. Його містять Гриль-бокс №1 і Гриль-бокс №2, а також їх міні-версії.
  • Овочі на грилі. Для тих, хто хоче здорової їжі чи просто любить запечені овочі, є наш міні-бокс «Овочі гриль». Також ми доповнюємо овочами великі бокси з м`ясом і деякі міні-бокси.
  • Шашлик. Для любителів маринованого м`яса на мангалі маємо шашлик-бокс і такий самий міні-бокс.
  • Бургери. Завжди свіжі, завжди з картоплею фрі та соусами. Є в нашому Бургер-боксі та його міні-версії.

05.jpg

  • Томлене м`ясо. Його ми кладемо в окремий бокс «Томлені ребра», для якого кілька годин готуємо ніжні свинячі реберця з соусом. А для тих, хто хоче все й одразу, є бокс «Дабл Міт» із томленими ребрами, крильцями на грилі, овочами й картоплею.
  • М`ясо з мінімальною обробкою. Для найбільших поціновувачів є бокс «Пристрасть м`ясоїда» – з ролами з карпаччо та ростбіфа, біфштексом тартар і маринованою вирізкою.

06.jpg

Як бачите, страви відповідають і формату, і будь-якій нагоді, за якої у вас може зібратися компанія друзів та близьких. Тож коли у вас спитають, що б таке замовити, не вагайтеся: бокси – оптимальне рішення для домашнього свята, а за якість наших боксів ми відповідаємо. А якщо ви не хочете чекати нагоди та компанії – завжди можна обрати міні-бокс і влаштувати міні-свято лише для себе. М`ясторія завжди підтримає ваш персональний бенкет :)

Товари

2950
1
2550
1

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!