с 10.00 до 22.00 0
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00

Стейк Ковбой витриманий - М'ясторія

Ціна: 85 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування – Medium
Ціна: 85 грн/100г
1шт
Сума: 1 020 грн
1 020 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування – Medium
Доставка продукції в відділення Нової Пошти в термобоксах
Доставка продукції нашого Інтернет Магазину по всіх містах України (крім Києва) відбувається в спеціальних термобоксах з хладогеном всередині. Це гарантує що ваша продукція буде доставлена в повній цілості і свеждості, в ваше відділення Нової Пошти.
Спосіб доставки:

• Безкоштовна доставка по Україні: замовлення від 2000 грн.
• Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 800 грн. або якщо ви перебуваєте в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
• Безкоштовна доставка за межі Києва (до 20км): замовлення от 2000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Ковбой витриманий

Могутній та показнийстейк Ковбой – це рідний брат стейка Томагавк. Його мармуровий м’якуш і коротке ціле ребро створюють неперевершений ансамбль для ароматного соковитого стейка преміального рівня. А розмір стейка безперечно потішить справжніх поціновувачів м’яса. При всій своїй брутальності, Ковбой має ніжний смаком і є одним з найцінніших стейків з мармурової яловичини. Його справедливо можна назвати найбільш «американським» з класичних стейків.
Ковбой стейк отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищу ступінь мармуровості.

Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.



Відгуки 1 Залишити відгук

Павел 15.03.2019
Здравствуйте! Хочу приготовить на романтический ужин стейк ковбой. Подскажите, будет ли он вкусный, если жарить на сковородке, а не на угольном гриле? И какая прожарка будет оптимальной?
М'ЯСТОРІЯ
Здравствуйте, Павел! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Рекомендуемая степень прожарки стейка Ковбой — medium. Если готовить на сковородке, то нужно быстро обжарить его на сильном огне со всех сторон, включая края, а потом отправить в духовку, разогретую до 200 градусов.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярные товары категории Стейки