с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Стейк Ковбой витриманий - М'ясторія

Ціна: 93 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування – Medium
Мармуровість Choice або Prime
Ціна: 93 грн/100г
1шт
Сума: 1 116 грн
1 116 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування – Medium
Мармуровість Choice або Prime
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Україні: сума замовлення від 1000 грн.
Знижка не поширюється на замовлення по Києву та передмістям (20 км від Киева)
Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви знаходитесь в радіусі до 1 км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
У разі оформлення замовлення на доставку по Україні, термосумка в подарунок при замовлені на суму від 4000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Корова_16

Стейк Ковбой витриманий

Могутній та показнийстейк Ковбой – це рідний брат стейка Томагавк. Його мармуровий м’якуш і коротке ціле ребро створюють неперевершений ансамбль для ароматного соковитого стейка преміального рівня. А розмір стейка безперечно потішить справжніх поціновувачів м’яса. При всій своїй брутальності, Ковбой має ніжний смаком і є одним з найцінніших стейків з мармурової яловичини. Його справедливо можна назвати найбільш «американським» з класичних стейків.
Ковбой стейк отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищу ступінь мармуровості.

Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.



Відгуки 1 Залишити відгук

Павел 15.03.2019
Здравствуйте! Хочу приготовить на романтический ужин стейк ковбой. Подскажите, будет ли он вкусный, если жарить на сковородке, а не на угольном гриле? И какая прожарка будет оптимальной?
М'ЯСТОРІЯ
Здравствуйте, Павел! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Рекомендуемая степень прожарки стейка Ковбой — medium. Если готовить на сковородке, то нужно быстро обжарить его на сильном огне со всех сторон, включая края, а потом отправить в духовку, разогретую до 200 градусов.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярні товари категорії Стейки