Стейк Шатобріан витриманий | M'ясторiя

Стейк Шатобріан витриманий - М'ясторія

Ціна: 120 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.35 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium rare
Ціна: 120 грн/100г
1шт
Сума: 420 грн
420 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.35 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн)

АКЦІЯ на доставку з М’ясторії на Анни Ахматової, 22 Безкоштовна доставка: в радіусі км!
Мінімальна сума замовлення: від 350 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Шатобріан витриманий

Аристократичний стейк Шатобріан – це близький друг і сусід легендарного Філе Міньйон. Для приготування цього стейка використовується центральна частина вирізки, яка є найніжнішим і найціннішим шматком туші тварини. Цей стейк має вражаюче м’яку структуру та інтелігентну ніжність. Саме за це його так полюбляють французи. Просмажити цей стейк не так просто через його товщину, тому готувати його слід повільно.
Шатобріан стейк отримують з вирізки (Tenderloin) – це найніжніша, пісна й найдорожча частина яловичини.
Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.
Рекомендований ступінь просмаження – Medium Rare. Саме це просмаження дозволить м’ясу розкрити повною мірою свій чудовий смак і аромат.

Відгуки 2 Залишити відгук

Aleksandr 17.06.2019
На мой взгляд, лучше готовить в sous vide. Морская соль, свежомолотый перец и оливковое масло немного и в сувид. 63 градуса - медиум рар, 64-65 - медиум вел. На полтора часа максимум. Потом достате с су вида, 5-7 мин даете полежать просто на столе без пленки уже( что бы остыл перед жаркой) и по 30-60 сек на предварительно раскаленной сковороде обжариваете до красивой корочки. После обжарки можете давать отдохнуть, можете не давать. Я люблю медиум рар. Приятного аппетита.
Виктор 18.03.2019
Добрый день! Подскажите, как правильно готовить стейк шатобриан? Какая прожарка идеальная?
М'ЯСТОРІЯ
Здравствуйте, Виктор! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Рекомендуемая степень прожарки стейка Шатобриан — medium. Стейк нужно запечатать со всех сторон на сильном огне и поместить в духовку, разогретую до 200 градусов, на 10–15 минут в зависимости от желаемой степени прожарки. Затем нужно дать стейку отдохнуть в теплом месте.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують