Стейк Томагавк Абердин Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Томагавк Абердин Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 99.50 грн/100г
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Ціна: 99.50 грн/100г
1шт
Сума: 1 194 грн
1 194 грн
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Томагавк Абердин витриманий 

Стейк Томагавк – це величезний неймовірно соковитий стейк для справжніх любителів м’яса. Свою назву він отримав завдяки ексклюзивні зачистці стейка Рібай на довгій кістці, що нагадує руків’я індіанського томагавку. Причому від класичного Рібая його відрізняє не тільки наявність видовженої кістки, а й збільшена товщина м’ясної частини, яка в два-три рази перевищує стандартну товщину стейка. Вид цього стейка вражає, а смак підкорює своєю соковитістю, м’якістю і горіховим ароматом, який додає наявність кістки. Для Томагавка вибирається найкраще преміальне м'ясо з високим ступенем мармуровості.
Томагавк стейк отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищий ступінь мармуровості.
Для цього стейка використовується яловичина породи Абердин-Ангус, одна з найпопулярніших м’ясних порід у світі для преміальних стейків.
Яловичина витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.
Рекомендований ступінь просмаження – Medium.

Відгуки 1 Залишити відгук

Владимир 31.05.2019
Увидел в сторис процесс приготовления стейка томагавк, повар сделал акцент, что он приготовлен реверсивным способом. Вы не подскажите, что это за способ? И возможно ли повторить маневр дома?
М'ЯСТОРІЯ 31.05.2019
Здравствуйте, Владимир! Все возможно. Реверсивный способ заключается в предварительном нагревании стейка на более прохладном углу гриля до температуры, скажем, в 40–45 градусов. Затем следует интенсивная обжарка на открытом огне гриля по 2 минуты с каждой стороны (для образования аппетитной корочки).

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Печериці на грилі

Ціна: 50 грн/100г

Бургер бокс

Ціна: 1 150 грн/шт

Вино Антрекот, Gourmet Pere and Fіls, червоне солодке 0,75

Ціна: 318 грн/пляш 0,75