Стейк Томагавк Абердин Dry-aged beef - М'ясторія

Є в наявності
Корова_16
Зберігання
Від 1 до +3 С
Рекомендації
Рекомендована ступінь просмажування Medium
Середня вага
1
Тип м`яса
Яловичина
Витримка
Суха
Мармуровість
Choice або Prime
Виробник
Україна
Країна походження
Україна
Порода
Абердин Ангус
Вид стейку
На кістці
Спосіб приготування
Для запікання, Для жарки, Для грилю
Тип нарізки
Шматок
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
3
Білки (на 100 г)
20
Калорійність (на 100 г)
110
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
33
Білки (1 порц.)
200
Калорійність (1 порц.)
1097
Спосіб доставки:
    • – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 100 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
    • Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:

    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:

     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка кур`єром «М`ясторія».
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Зону доставки можна переглянути на карті.
    • – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
    • – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Стейк Томагавк Абердин Dry-aged beef

Стейк Томагавк – це величезний неймовірно соковитий стейк для справжніх любителів м`яса. Свою назву він отримав завдяки ексклюзивні зачистці стейка Рібай на довгій кістці, що нагадує руків`я індіанського томагавку. Причому від класичного Рібая його відрізняє не тільки наявність видовженої кістки, а й збільшена товщина м`ясної частини, яка в два-три рази перевищує стандартну товщину стейка.

Томагавк стейк отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищий ступінь мармуровості. Для цього стейка використовується яловичина породи Абердин-Ангус, одна з найпопулярніших м`ясних порід у світі для преміальних стейків.

Вид цього стейка вражає, а смак підкорює своєю соковитістю, м`якістю і горіховим ароматом, яким його збагачує кістка. Яловичина для цього стейка витримується сухим способом від 21 до 45 днів у спеціальній камері з гімалайською сіллю для збільшення ніжності м`яса. Протягом цього часу м`ясо ферментується та розкриває всі грані свого смаку.

5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м’яса;
  • безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
  • вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м’яса такої ж якості за нижчою вартістю;
  • доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
  • зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.

Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».

Відгуки

1 відгук
  • Владимир

    Увидел в сторис процесс приготовления стейка томагавк, повар сделал акцент, что он приготовлен реверсивным способом. Вы не подскажите, что это за способ? И возможно ли повторить маневр дома?

    31.05.2019
    М`ЯСТОРІЯ

    Здравствуйте, Владимир! Все возможно. Реверсивный способ заключается в предварительном нагревании стейка на более прохладном углу гриля до температуры, скажем, в 40–45 градусов. Затем следует интенсивная обжарка на открытом огне гриля по 2 минуты с каждой стороны (для образования аппетитной корочки).

    31.05.2019

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії Стейки

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.