с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Стейк Томагавк Абердін Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 124 грн/100г
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Мармуровість Choice або Prime
Ціна: 124 грн/100г
1шт
Сума: 1 488 грн
1 488 грн
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 1.2 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Мармуровість Choice або Prime
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Україні: сума замовлення від 1000 грн.
Знижка не поширюється на замовлення по Києву та передмістям (20 км від Киева)
Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви знаходитесь в радіусі до 1 км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
Термосумка в подарунок при замовлені на суму від 4000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>
Доставка в термобоксах по Україні

Опис

Опис

Стейк Томагавк Абердін витриманий 

Стейк Томагавк – це величезний неймовірно соковитий стейк для справжніх любителів м’яса. Свою назву він отримав завдяки ексклюзивні зачистці стейка Рібай на довгій кістці, що нагадує руків’я індіанського томагавку. Причому від класичного Рібая його відрізняє не тільки наявність видовженої кістки, а й збільшена товщина м’ясної частини, яка в два-три рази перевищує стандартну товщину стейка. Вид цього стейка вражає, а смак підкорює своєю соковитістю, м’якістю і горіховим ароматом, який додає наявність кістки. Для Томагавка вибирається найкраще преміальне м'ясо з високим ступенем мармуровості.
Томагавк стейк отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищий ступінь мармуровості.
Для цього стейка використовується яловичина породи Абердін-Ангус, одна з найпопулярніших м’ясних порід у світі для преміальних стейків.
Яловичина витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.
Рекомендований ступінь просмаження – Medium.

Відгуки 1 Залишити відгук

Владимир 31.05.2019
Увидел в сторис процесс приготовления стейка томагавк, повар сделал акцент, что он приготовлен реверсивным способом. Вы не подскажите, что это за способ? И возможно ли повторить маневр дома?
М'ЯСТОРІЯ 31.05.2019
Здравствуйте, Владимир! Все возможно. Реверсивный способ заключается в предварительном нагревании стейка на более прохладном углу гриля до температуры, скажем, в 40–45 градусов. Затем следует интенсивная обжарка на открытом огне гриля по 2 минуты с каждой стороны (для образования аппетитной корочки).

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярные товары категории Стейки