Опис

Стейк Томагавк Абердин витриманий
Стейк Томагавк – це величезний неймовірно соковитий стейк для справжніх любителів м’яса. Свою назву він отримав завдяки ексклюзивні зачистці стейка Рібай на довгій кістці, що нагадує руків’я індіанського томагавку. Причому від класичного Рібая його відрізняє не тільки наявність видовженої кістки, а й збільшена товщина м’ясної частини, яка в два-три рази перевищує стандартну товщину стейка. Вид цього стейка вражає, а смак підкорює своєю соковитістю, м’якістю і горіховим ароматом, який додає наявність кістки. Для Томагавка вибирається найкраще преміальне м'ясо з високим ступенем мармуровості.
Томагавк стейк отримують з товстого краю (Rib) туші тварини, що забезпечує його соковитість і найвищий ступінь мармуровості.
Для цього стейка використовується яловичина породи Абердин-Ангус, одна з найпопулярніших м’ясних порід у світі для преміальних стейків.
Яловичина витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.
Рекомендований ступінь просмаження – Medium.