с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Стейк Стріплойн витриманий - М'ясторія

Ціна: 128.50 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Мармуровість Choice або Prime
Ціна: 128.50 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 385.50 грн
385.50 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Мармуровість Choice або Prime
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Україні: сума замовлення від 1000 грн.
Знижка не поширюється на замовлення по Києву та передмістям (20 км від Киева)
Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви знаходитесь в радіусі до 1 км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
У разі оформлення замовлення на доставку по Україні, термосумка в подарунок при замовлені на суму від 4000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Корова_18

Стейк Стріплойн витриманий

Стріплойн належить до класичних преміальних стейків з найвищою мармуровістю. Його відрізають від краю туші (Short Loin), як стейк Нью-Йорк. Але, на відміну від того ж Нью-Йорка, Стріплойн має смужку жирового прошарку з одного краю, яка істотно додає соковитості та забезпечує дуже яскраво виражений аромат при всіх способах приготування. М'ясо м'яке і ніжне, тож ви напевно полюбите і захочете замовити стейк Стріплойн ще раз.

Рекомендуємо використовувати ступінь обсмажування Medium Rare, щоб в повній мірі розкрити смакові якості страв. Завжди можна купити стейк Стріплойн в магазинах М'ясторія і точках продажу або замовити на сайті нашої торгової мережі.

Три причини замовити стейк Стріплойн в мережі магазинів М'ясторія:

  • бездоганна якість
  • вигідна ціна
  • доставка до Вашого столу
Добірне м'ясо для всіх видів стейків «М'ясторія» отримує з декількох приватних фермерських господарств України. Їхня продукція попередньо проходить жорсткий контроль на відповідність стандартам якості (як державних, так і внутрішніх, розроблених нашим брендом).

П'ять причин популярності м'яса від мережі магазинів-ресторанів «М'ясторія»:

  • завжди вигідна ціна. Гарантовано без прихованих платежів та інших «сюрпризів». Дійсно найкраща, вигідна ціна для кожного клієнта;
  • доставка товару. Ви оформлюєте замовлення, а ми доставляємо товар. Зручний, швидкий і практичний варіант;
  • зручність зберігання. Попередньо охолоджені порції м'яса можна зберігати дуже довго, завдяки наявності захисної упаковки;
  • фірмова продукція. Різноманітні відтінки смаку, натуральний продукт. М'ясо від приватних виробників. Ретельний підбір раціону і гідний догляд за тваринами, а також відсутність додатків і ГМО, відповідність санітарним нормам та екологічним стандартам;
  • економія часу. Не сумнівайтеся в якості, не витрачайте час на похід до магазину. Замовте товар на сайті!
Доставка стейка Стріплойн по Києву та містам України можлива на вказану в замовленні адресу, здійснюється у фірмовій упаковці. Оплачуйте покупку найбільш зручним способом за вибором: готівкою кур'єру, або через термінал, а також банківською картою онлайн на сайті.

Вага вказана для сирого продукту.

Відгуки 1 Залишити відгук

Вера 06.05.2019
Хочу удивить мужа и пожарить стриплойн, а то овощные салаты его не особо вдохновляют. Подскажите, как получить сочное мясо?
М'ЯСТОРІЯ 06.05.2019
Здравствуйте, Вера! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Прежде всего вам нужна правильная сковорода — плоская, с толстым дном, способная держать температуру. Предварительно ее стоит раскалить, чтобы не попрощаться с карамелизацией, а заодно и сочностью мяса. Стейк смазываем оливковым маслом. Солить мясо до жарки можно (либо за 45 минут, либо за 5 минут). Как правильно готовить? Буквально пару минут обжариваем на сильном огне, чтобы схватилась корочка, а потом убавляем огонь и готовим еще 3–4 минуты с каждой стороны. Последний штрих — кладем на стейк кусочек топленого масла и немного «бьем» мясо веточкой розмарина для аромата. В конце приготовления образуется достаточно высокое давление, и сок группируется в центре стейка, поэтому нужно дать мясу «отдохнуть» минут 10, чтобы сок распределился по волокнам.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярні товари категорії Стейки