Стейк Стриплойн витриманий | M'ясторiя

Стейк Стриплойн витриманий - М'ясторія

Ціна: 85 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Ціна: 85 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 255 грн
255 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Стриплойн витриманий

Стейк Стриплойн – це класичний преміальний стейк з високим ступенем мармуровості, який відрізається, як і стейк Нью-Йорк, з тонкого краю (Short Loin) туші. Від стейка Нью-Йорк він відрізняється наявністю смужки жиру з одному краю, яка забезпечує високий ступень соковитості та насичений яскравий аромат. Стриплойн має ідеальні пропорції соковитості й ніжної текстури.
Щоб підкреслити м’якість, соковитість і насиченість смаку цього стейка, рекомендуємо ступінь просмаження Medium Rare.
Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.


Відгуки 1 Залишити відгук

Вера 06.05.2019
Хочу удивить мужа и пожарить стриплойн, а то овощные салаты его не особо вдохновляют. Подскажите, как получить сочное мясо?
М'ЯСТОРІЯ 06.05.2019
Здравствуйте, Вера! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Прежде всего вам нужна правильная сковорода — плоская, с толстым дном, способная держать температуру. Предварительно ее стоит раскалить, чтобы не попрощаться с карамелизацией, а заодно и сочностью мяса. Стейк смазываем оливковым маслом. Солить мясо до жарки можно (либо за 45 минут, либо за 5 минут). Как правильно готовить? Буквально пару минут обжариваем на сильном огне, чтобы схватилась корочка, а потом убавляем огонь и готовим еще 3–4 минуты с каждой стороны. Последний штрих — кладем на стейк кусочек топленого масла и немного «бьем» мясо веточкой розмарина для аромата. В конце приготовления образуется достаточно высокое давление, и сок группируется в центре стейка, поэтому нужно дать мясу «отдохнуть» минут 10, чтобы сок распределился по волокнам.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Соус Смокі BBQ ТМ Руна 255г, шт

Ціна: 54 грн/шт

Пельмені Фрі

Ціна: 144 грн/шт

Пиво Warsteiner б/а 0,33л

Ціна: 49 грн/пляш 0,33