с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Стейк Стріплойн витриманий - М'ясторія

Ціна: 108.50 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Мармуровість Choice або Prime
Ціна: 108.50 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 325.50 грн
325.50 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Волога
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Мармуровість Choice або Prime
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Україні: сума замовлення від 1000 грн.
Знижка не поширюється на замовлення по Києву та передмістям (20 км від Киева)
Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви знаходитесь в радіусі до 1 км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
Термосумка в подарунок при замовлені на суму від 4000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>
Доставка в термобоксах по Україні

Опис

Опис

Стейк Стриплойн витриманий

Стейк Стриплойн – це класичний преміальний стейк з високим ступенем мармуровості, який відрізається, як і стейк Нью-Йорк, з тонкого краю (Short Loin) туші. Від стейка Нью-Йорк він відрізняється наявністю смужки жиру з одному краю, яка забезпечує високий ступень соковитості та насичений яскравий аромат. Стриплойн має ідеальні пропорції соковитості й ніжної текстури.
Щоб підкреслити м’якість, соковитість і насиченість смаку цього стейка, рекомендуємо ступінь просмаження Medium Rare.
Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м’яса.


Відгуки 1 Залишити відгук

Вера 06.05.2019
Хочу удивить мужа и пожарить стриплойн, а то овощные салаты его не особо вдохновляют. Подскажите, как получить сочное мясо?
М'ЯСТОРІЯ 06.05.2019
Здравствуйте, Вера! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Прежде всего вам нужна правильная сковорода — плоская, с толстым дном, способная держать температуру. Предварительно ее стоит раскалить, чтобы не попрощаться с карамелизацией, а заодно и сочностью мяса. Стейк смазываем оливковым маслом. Солить мясо до жарки можно (либо за 45 минут, либо за 5 минут). Как правильно готовить? Буквально пару минут обжариваем на сильном огне, чтобы схватилась корочка, а потом убавляем огонь и готовим еще 3–4 минуты с каждой стороны. Последний штрих — кладем на стейк кусочек топленого масла и немного «бьем» мясо веточкой розмарина для аромата. В конце приготовления образуется достаточно высокое давление, и сок группируется в центре стейка, поэтому нужно дать мясу «отдохнуть» минут 10, чтобы сок распределился по волокнам.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують
Популярные товары категории Стейки