Стейк Портерхаус витриманий - М'ясторія

Є в наявності
Корова_4-5
Зберігання
Від 1 до +3 С
Рекомендації
Рекомендована ступінь просмажування Від Medium Rare
Середня вага
1
Тип м`яса
Яловичина
Витримка
Волога
Мармуровість
Choice або Prime
Виробник
Україна
Країна походження
Україна
Порода
Симментал
Вид стейку
На кістці
Спосіб приготування
Для запікання, Для жарки, Для грилю
Тип нарізки
Шматок
Жири (на 100гр)
3
Білки (на 100гр)
20
Калорійність (на 100гр)
108
Жири (1 порц.)
31
Білки (1 порц.)
201
Калорійність (1 порц.)
1083
Спосіб доставки:
    • – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 100 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
    • Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:

    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:

     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка кур`єром «М`ясторія».
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Зону доставки можна переглянути на карті.
    • – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
    • – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Стейк Портерхаус витриманий

Стейк Портерхаус — це класичний преміальний стейк. Він є одним з найсоковитіших стейків. Цією особливістю він завдячує кістці, яка розділяє два види мармурових стейків: насичений ароматний Стріплойн і неповторний ніжний Філе Міньйон.

Також варто враховувати, що частина Стріплойна готується швидше, таким чином, ви можете скуштувати одразу два види обсмажування в одній страві: Філе Міньйон – Medium Rare, і Medium для частини Стріплойна. М`ясо буде ніжним і надзвичайно соковитим по обидва боки від Т-подібної кістки. 

Кожен стейк Портерхаус проходить дозрівання методом вологої витримки від 14 до 21 дня за температури 2-4℃. Така технологія розкриває усе багатство смаку відбірної яловичини, а унікальний аромат та горіховий присмак стейку надає кістка.

5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м’яса;
  • безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
  • вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м’яса такої ж якості за нижчою вартістю;
  • доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
  • зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.

Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».

Відгуки

5
1 відгук
  • Дмитрий

    здравствуйте! пробовал портерхаус в вашем ресторане, просто идеален. Хочу поэкспериментировать и приготовить самостоятельно, но боюсь испортить. подскажите, как получить равномерную прожарку?

    15.03.2019
    М`ЯСТОРІЯ

    Добрый день, Дмитрий! Очень приятно слышать, что вам у нас понравилось. Чтобы мясо было одинаково хорошо приготовлено в каждом сантиметре стейка, рекомендуем сделать небольшой надрез вдоль кости для равномерного распределения температуры. При нарезке вы получите одинаковую прожарку и порадуете себя вкусным ужином.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії Стейки

Статті та рецепти

  • Курячі стегна: страви, які закохують
    Курячі стегна — це база, у всіх сенсах. Завдяки ніжному смаку вони ідеально поєднується з різноманітними соусами й маринадами, чудово смакують з будь-яким гарніром, а завдяки кісточці, яка дарує птиці соковитість, стануть смачною й доступною основою для багатьох страв.
  • Масниця у «М`ясторія»
    Ми вже готові до Масниці, а ви? «М`ясторія» потурбувалася, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.
  • Справжній суперфуд: як приготувати яловичу печінку
    Яловича печінка є одним з найцінніших продуктів харчування, який доступний кожному. Вона — джерело корисних елементів для організму. А ще яловича печінка може стати смачним доповненням до вашого столу, якщо уміти її правильно приготувати.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.