Стейк Томагавк Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Томагавк Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 95 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.8 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Ціна: 95 грн/100г
1шт
Сума: 760 грн
760 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.8 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Томагавк Dry-aged beef

Головна відмінність стейка Томагавк від Рібай – майже повністю збережена та зачищена реберна кістка. Відруб має насичений яловичий аромат і неймовірну мармурову структуру. Його заслужено можна назвати одним з найніжніших і найсоковитіших стейків. Після достигання в камерах з гімалайською сіллю в мережі магазинів-ресторанів «М'ясторія», стейк Томагавк Dry-aged beef має більше виражений і насичений смак.

Рекомендований ступінь просмаження – Medium rare

Відгуки 1 Залишити відгук

Вадим 06.05.2019
SOS! Чем отличаются стейки рибай, ковбой и томагавк?
М'ЯСТОРІЯ 06.05.2019
Здравствуйте, Вадим! Благодарны за ваше внимание к сети «Мястория». По сути, Рибай, Ковбой-стейк и Томагавк — одно и то же. Объясняем. Рибай (также известен как стейк Дельмонико и шотландское филе) — это прежде всего стейк без кости. Вырезается из спинной части реберной клетки животного, а именно с 5-го по 12-е ребро. Если ребро в стейке целое, но короткое, то стейк называют Ковбоем, если очень длинное, то Томагавком.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Coca-Cola 0,5л

Ціна: 24 грн/шт

Кукурудза на грилі

Ціна: 50 грн/100г

Чіабата пшенично-житня

Ціна: 36 грн/шт