- – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
- – Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
- – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
- – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
- – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
- – Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
- – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
- – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
Стейк Томагавк Dry-aged beef - М'ясторія
Зберігання | Від 1 до +3 С | |
Рекомендації | Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare | |
Середня вага | 1 | |
Тип м`яса | Яловичина | |
Витримка | Суха | |
Мармуровість | Choice або Prime | |
Виробник | Україна | |
Країна походження | Україна | |
Порода | Симментал | |
Вид стейку | На кістці | |
Спосіб приготування | Для запікання, Для жарки, Для грилю | |
Тип нарізки | Шматок |
Жири (на 100 г) | 3 | |
Білки (на 100 г) | 20 | |
Калорійність (на 100 г) | 110 |
Жири (1 порц.) | 33 | |
Білки (1 порц.) | 200 | |
Калорійність (1 порц.) | 1097 |
-
-
- – Вартість доставки: 100 грн.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
- – Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:
– М`ясторія на Оболоні
– М`ясторія на Позняках
– М`ясторія на Солом`янці
– М`ясторія на Теремках
– М`ясторія на Софіївській Борщагівці
– М`ясторія на Голосіївській
-
Адреси магазинів, що працюють:
– вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00 (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.
-
- – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
- – Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Зону доставки можна переглянути на карті.
- – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
- – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Опис
Стейк Томагавк Dry-aged beef
Головна відмінність стейка Томагавк від класичного стейка Рібай – майже повністю збережена та зачищена реберна кістка. Стейк має насичений яловичий аромат і неймовірну мармурову структуру. Його заслужено можна назвати одним з найніжніших і найсоковитіших стейків.
Додаткового аромату й соковитості йому надає кістка. Вона не лише збагачує смак м`яса, але й допомагає рівномірно розподілити температуру при приготуванні. Біля кістки стейк завжди виходить менш просмаженим, але винятково соковитим.
Яловичина для цього стейка витримується сухим способом від 21 до 45 днів у спеціальній камері з гімалайською сіллю для збільшення ніжності м`яса. Протягом цього часу м`ясо ферментується та розкриває всі грані свого смаку.
Рекомендований ступінь просмаження – Medium rare.
5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
- преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м`яса;
- безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
- вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м`яса такої ж якості за нижчою вартістю;
- доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
- зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.
Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».
Відгуки
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
SOS! Чем отличаются стейки рибай, ковбой и томагавк?
Здравствуйте, Вадим! Благодарны за ваше внимание к сети «Мястория». По сути, Рибай, Ковбой-стейк и Томагавк — одно и то же. Объясняем. Рибай (также известен как стейк Дельмонико и шотландское филе) — это прежде всего стейк без кости. Вырезается из спинной части реберной клетки животного, а именно с 5-го по 12-е ребро. Если ребро в стейке целое, но короткое, то стейк называют Ковбоем, если очень длинное, то Томагавком.