- – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
- – Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
- – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
- – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
- – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
- – Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
- – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
- – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
Стейк Ті-боун витриманий - М'ясторія
Зберігання | Від 1 до +3 С | |
Рекомендації | Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare | |
Середня вага | 1 | |
Витримка | Волога | |
Мармуровість | Choice або Prime | |
Виробник | Україна | |
Порода | Симментал |
Жири (на 100 г) | 3 | |
Білки (на 100 г) | 20 | |
Калорійність (на 100 г) | 108 |
Жири (1 порц.) | 31 | |
Білки (1 порц.) | 201 | |
Калорійність (1 порц.) | 1083 |
-
-
- – Вартість доставки: 100 грн.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
- – Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:
– М`ясторія на Оболоні
– М`ясторія на Позняках
– М`ясторія на Солом`янці
– М`ясторія на Теремках
– М`ясторія на Софіївській Борщагівці
– М`ясторія на Голосіївській
-
Адреси магазинів, що працюють:
– вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00 (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
– вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)
Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.
-
- – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
- – Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
- – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
- – Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
- – Зону доставки можна переглянути на карті.
- – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
- – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
- – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
Опис
Стейк Ті-боун витриманий
Стейк Ті-боун отримав свою назву завдяки Т-подібній кістці (T-bone), яка розділяє в цьому стейку два види м`яса: соковитий Стриплойн і ніжний Філе Міньйон. На відміну від стейка Портерхаус, кількість вирізки в цьому стейку менше, що пояснюється тим, що Ті-боун відрізається від відрубу ближче до голови тварини. Та й розмір Ті-боуна дещо скромніший за легендарний Портерхаус. При цьому кістка забезпечує неповторний аромат, а високий ступінь мармуровості подарує вам соковитий, насичений і ніжний смак двох неймовірно популярних видів м`яса, які об`єднані в стейку Ті-боун.
Ті-боун стейк відрізається від тонкого краю (Short Loin). Тому ви отримуєте ароматне соковите м`ясо з чудове текстурою.
Яловичина для цього стейка витримувалася вологим способом для збільшення ніжності м`яса.
Рекомендований ступінь просмаження від Medium Rare до Medium. Це забезпечить оптимальне просмаження м`яса по обидва боки від кістки.
Відгуки
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
Зворотний звязок
Цей сайт захищений reCAPTCHA, і застосовуються Політика конфіденційності та Умови використання Google.
добрый день! пытался в процессе готовки добавить в сковороду сливочное масло, чтобы обжарить стейк с чесноком и розмарином… масло и чеснок сгорели мгновенно(( подскажите пожалуйста что я сделал не так? или обычное сливочное масло не подойдет для этих целей?
Здравствуйте, Павел! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Для этих целей лучше использовать топленое масло. Или же класть сливочное масло в самом конце, за 1–2 минуты до окончания приготовления. Жарить изначально на сливочном, используя высокую температуру, не рекомендуется.