Стейк Ті-боун Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Ті-боун Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 120 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.65 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Ціна: 120 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 780 грн
780 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.65 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Ті-боун Dry-aged beef гриль 

Стейк, що складається з двох видів м’яса і розташований на кістці не може бути поганим. Він може стати тільки кращим завдяки тривалій сухій витримці в наших унікальних камерах з гімалайською сіллю. Саме тому яловичина набуває інтенсивнішого смаку й насиченого аромату. А після магії приготування на грилі нашими профі ви не зможете собі відмовити в додатковому шматочку.

Відгуки 2 Залишити відгук

Влада 11.04.2019
Очень интересно, в чем разница между тибоуном и портерхаусом? Внешне стейки очень схожи.
М'ЯСТОРІЯ
Здравствуйте, Влада! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Действительно, связь между стейками Тибоун и Портерхаус практически родственная. Стейки сочетают два вида мяса: нежную вырезку с одной стороны Т-образной кости и стриплойн с ярко выраженным вкусом — с другой. Так как Тибоун вырезают из передней части тонкого края (между оковалком и грудинкой), он содержит меньшую части вырезки, нежели Портерхаус. Согласно классификации Департамента сельского хозяйства США (USDA), вырезки в стейке Тибоун должно быть не менее 13 мм, а в Портерхаусе — не менее 32 мм.
Оксана 12.03.2019
Очень большой для одного, лучше брать на компанию.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Кабачок на грилі

Ціна: 50 грн/100г

Грисині 8 спецій

Ціна: 54 грн/шт