Стейк Ті-боун Dry-aged beef - М'ясторія

Є в наявності
Корова_4-5
Зберігання
Від 1 до +3 С
Рекомендації
Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Середня вага
1
Тип м`яса
Яловичина
Витримка
Суха
Мармуровість
Choice або Prime
Виробник
Україна
Країна походження
Україна
Порода
Симментал
Вид стейку
На кістці
Спосіб приготування
Для запікання, Для жарки, Для грилю
Тип нарізки
Шматок
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
3
Білки (на 100 г)
20
Калорійність (на 100 г)
108
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
31
Білки (1 порц.)
201
Калорійність (1 порц.)
1083
Спосіб доставки:
    • – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 100 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
    • Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:

    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:

     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Зону доставки можна переглянути на карті.
    • – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
    • – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Стейк Ті-боун Dry-aged beef

Ті-боун — один із найбільших та найцікавіших стейків. Він має два види м`яса: Філе Міньйон та Стріплойн, які розділені тонкою кісткою. Обидві частини гармонійно поєднуються і доповнюють смакові характеристики одна одної. Ніжне за смаком і винятково м`яке Філе Міньйон ідеально відтіняє насичений смак Стріплойна.

Додаткового аромату й соковитості йому надає кістка. Вона не лише збагачує смак м`яса, але й допомагає рівномірно розподілити температуру при приготуванні. Біля кістки стейк завжди виходить менш просмаженим, але винятково соковитим.

Справжній стейк Ті-боун готують із добірної яловичини з високим ступенем мармуровості. Кожен стейк дозріває методом сухої витримки у камері з гімалайською сіллю 21-45 днів. Це гарантує той самий глибокий смак, притаманний виключно преміальному м’ясу.

5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:

  • преміальний товар. Ми отримуємо сировину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують рослинний раціон і ретельний догляд, що забезпечують високі смакові характеристики м’яса;
  • безпека і якість. Під час відгодівлі не використовуються гормони росту, ГМО або антибіотики. Сировина проходить декілька етапів перевірки на відповідність найвищим стандартам якості;
  • вигідна ціна. Ми гарантуємо, що ви не знайдете м’яса такої ж якості за нижчою вартістю;
  • доставка товару Києвом та Україною. Замовляйте товар на сайті, а ми доставимо його за адресою в комфортний для вас час;
  • зручність зберігання. Ми доставляємо товар у спеціальній захисній упаковці. Вона дозволяє зберігати попередньо охолоджене м`ясо до місяця при температурі від 0° до 5°С.

Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».

Відгуки

3
2 відгуки
  • Влада

    Очень интересно, в чем разница между тибоуном и портерхаусом? Внешне стейки очень схожи.

    11.04.2019
    М`ЯСТОРІЯ

    Здравствуйте, Влада! Спасибо за ваше внимание к сети «Мястория». Действительно, связь между стейками Тибоун и Портерхаус практически родственная. Стейки сочетают два вида мяса: нежную вырезку с одной стороны Т-образной кости и стриплойн с ярко выраженным вкусом — с другой. Так как Тибоун вырезают из передней части тонкого края (между оковалком и грудинкой), он содержит меньшую части вырезки, нежели Портерхаус. Согласно классификации Департамента сельского хозяйства США (USDA), вырезки в стейке Тибоун должно быть не менее 13 мм, а в Портерхаусе — не менее 32 мм.

  • Оксана

    Очень большой для одного, лучше брать на компанию.

    12.03.2019

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії Стейки

Статті та рецепти

  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.
  • ЄВРО-2024 з «М`ясторія»!
    Спеціально до чемпіонату Європи з футболу «М`ясторія» підготувала смачні та вигідні пропозиції, які зроблять перегляд ще незабутнішим. Відчуйте емоції Євро-2024 разом з «Мʼясторія»!
  • Солянка: збірка смаку
    Що може бути зручнішим, ніж суп, який можна зібрати за принципом конструктора? Солянка не має класичного рецепта, проте у цьому її плюс: кожен може приготувати цю страву собі до смаку.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.