Стейк Ті-боун Абердин Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Ті-боун Абердин Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 140 грн/100г
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.65 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Ціна: 140 грн/100г
1шт
Сума: 910 грн
910 грн
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.65 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Спосіб доставки:

• Безкоштовна доставка по Україні: замовлення від 2000 грн.
• Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви перебуваєте в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
• Безкоштовна доставка за межі Києва (до 20км): замовлення от 2000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Ті-боун Абердин Dry-aged beef

Стейк Ті-боун має два види м’яса, що є його головною особливістю. Відруб має яскраво виражені волокна, а кістка, що розташована в самому центрі стейка, дарує яловичині нотку горіха. Необхідно відзначити значення кістки в цьому відрубі, бо вона не просто посилює м’ясний смак, але й дозволяє стейку однакове прогрівання двох текстурних шматків. Завдяки вирізці з яловичини породи Абердин і сухій витримці в наших камерах з гімалайською сіллю, стейк Ті-боун не залишить нікого байдужим.

Відгуки 1 Залишити відгук

Руслан 07.07.2019
Интересует вопрос: когда все таки лучше перчить стейк? Одни говорят перед подачей, ведь при жарке перец подгорает и мясо потом чуть горчит. Другие же перчат перед приготовлением и не жалуются. Где правда? :)
М'ЯСТОРІЯ 07.07.2019
Здравствуйте, Руслан! Теоретически свежемолотый черный перец и правда может подгорать. Если вы не уверены в своем мастерстве, рекомендуется перчить уже после подрумянивания или перед подачей.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують