Стейк Стриплойн Абердин Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Стриплойн Абердин Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 145 грн/100г
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Ціна: 145 грн/100г
1шт
Сума: 435 грн
435 грн
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.3 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Стриплойн Абердин Dry-aged beef

Якщо ви хочете скуштувати класичний чоловічий стейк, то варто звернути увагу на стейк Стриплойн Абердин сухої витримки. Відруб складається тільки з одного м’яза, а м'ясо має тонку жирову стрічку, що робить його незвичайно ніжним і соковитим.
Найкращою породою для цього стейка є Абердин. М'ясо має достатню мармуровість, що дозволяє при смаженні зробити м'ясо ще ніжнішим. 

Відгуки 1 Залишити відгук

Лина 07.07.2019
Добрый день! Подскажите, когда лучше солить стейк, до или после жарки?
М'ЯСТОРІЯ 07.07.2019
Здравствуйте, Лина! Лучшие шефы мира не могут прийти к единому мнению. Мы же уверены — солить нужно тогда, когда вам больше нравится. Можно солить либо за 45 минут, либо за 5 минут до жарки. Учитывая, что в процессе приготовления мясо теряет много приправ, еще разок присыпать его щепоткой морской соли перед подачей точно не будет лишним.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Салат зі шпинатом, грушею та горгонзолою

Ціна: 234 грн/шт

Картопля по-селянськи з розмарином і часником

Ціна: 84 грн/шт