Стейк Рібай Абердин на кістці Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Рібай Абердин на кістці Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 160 грн/100г
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.6 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Ціна: 160 грн/100г
Ціна вказана за вагу страви в сирому вигляді.
1шт
Сума: 960 грн
960 грн
Виробник Україна
Порода Абердин-Ангус
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.6 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн)

АКЦІЯ на доставку з М’ясторії на Анни Ахматової, 22 Безкоштовна доставка: в радіусі км!
Мінімальна сума замовлення: від 350 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Рібай Абердин на кістці Dry-aged beef

Стейк Рібай Абердин вважається одним з найкращих стейків для приготування. Після достигання в наших камерах з гімалайською сіллю яловичина отримує інтенсивніший смак і аромат. Після приготування стейк Рібай Абердин відрізняється особливою м’якістю та ніжністю. Яскравий смак і соковитість змушує закохуватися в нього з кожним шматочком знову й знову.

Відгуки 1 Залишити відгук

Максим 30.05.2019
интересно, чем отличаются рибай на кости и бескостный рибай?
М'ЯСТОРІЯ 30.05.2019
Здравствуйте, Максим! Когда вы готовите Рибай на кости, костный мозг и прочие вещества придают мясу едва уловимый ореховый аромат, подчеркивают глубину вкуса. Впрочем, есть в этом и вполне прагматический смысл — кость помогает теплу равномерно распределяться внутри стейка, а значит, вы сможете быстрее достичь необходимой степени прожарки.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук