Стейк Клаб Dry-aged beef | M'ясторiя

Стейк Клаб Dry-aged beef - М'ясторія

Ціна: 95 грн/100г
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.45 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Ціна: 95 грн/100г
1шт
Сума: 427.50 грн
427.50 грн
Виробник Україна
Порода Симментал
Витримка Суха
Зберігання Від 1 до +3 С
Середня вага 0.45 кг
Рекомендації Рекомендована ступінь просмажування Medium Rare
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Стейк Клаб Dry-aged beef 

Клаб стейк – це добре всім відомий Стриплойн на кістці, також его часто називають Ті-боун без вирізки. Завдяки збереженню частини ребра цей стейк доповнюється ароматом з тонкою горіховою ноткою. Клаб стейк обов’язково потішить Вас своєю соковитістю та ніжністю. Як і класичний стейк Стриплойн, Клаб стейк збоку окантований прошарком жиру. Вона надає додаткової соковитості м’ясу, майже повністю розтаючи в процесі приготування.
Клаб стейк відрізається від тонкого краю (Short Loin) туші тварини. Завдяки цьому Ви отримуєте ароматне соковите м'ясо з чудовою текстурою.
Яловичина витримувалася сухим способом у камері з гімалайською сіллю для концентрації смаку й аромату.

Відгуки 1 Залишити відгук

Артур 07.07.2019
Говорят, перед жаркой нужно дать стейку набрать комнатную температуру. А если сразу положить на сковороду, можно испортить?
М'ЯСТОРІЯ 07.07.2019
Здравствуйте, Артур! Стейку нужно полежать в условиях комнатной температуры для того, чтобы при попадании на сковороду он не охладил поверхность и сразу «запечатался», сохранив все соки внутри.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Тар Тар з витриманої яловичини

Ціна: 255 грн/шт

Баклажан на грилі

Ціна: 62 грн/100г