Лопатка яловича Абердин витримана - М'ясторія

Є в наявності
Корова_1
М`ясна частина
Лопатка
Тип м`яса
Яловичина
Витримка
Волога
Виробник
М`ясторія
Країна походження
Україна
Порода
Абердин Ангус
Вид стейку
Без кістки
Спосіб приготування
Для запікання, Для тушкування, Для жарки
Тип нарізки
Шматок
Спосіб доставки:
    • – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • – До замовлень на суму понад 5000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 100 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
    • Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:

    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:

     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка кур`єром «М`ясторія».
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Зону доставки можна переглянути на карті.
    • – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
    • – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Середня вага: 0,20 кг.

Лопатка яловича Абердин витримана

Лопатка з преміальної породи чорних биків Абердин-Ангус, яка здобула популярність та визнання у світі завдяки високі мармуровості (співвідношенню м`язових та жирових прошарків). Ця особливість дарує стравам, приготованим з неї, соковитість та ніжність.

Виражений смак, вишуканий горіховий аромат та вишукану текстуру яловичина здобуває в процесі вологої витримки у спеціальному вакуумному пакуванні з суворим температурним режимом. Ферментація займає від 14 до 21 дня.

Яловича лопатка чудово підходить для перших страв, а також для основних страв, запечених у духовці, приготованих на грилі чи пательні. 

Три причини замовити яловичину Абердин-Ангус:

  1. преміальна продукція з найвищим ступенем мармуровості;
  2. тривалий і дбайливий процес витримки;
  3. товар від сертифікованих постачальників, які не використовують антибіотики, ГМО та гормони.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Курячі стегна: страви, які закохують
    Курячі стегна — це база, у всіх сенсах. Завдяки ніжному смаку вони ідеально поєднується з різноманітними соусами й маринадами, чудово смакують з будь-яким гарніром, а завдяки кісточці, яка дарує птиці соковитість, стануть смачною й доступною основою для багатьох страв.
  • Масниця у «М`ясторія»
    Ми вже готові до Масниці, а ви? «М`ясторія» потурбувалася, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.
  • Справжній суперфуд: як приготувати яловичу печінку
    Яловича печінка є одним з найцінніших продуктів харчування, який доступний кожному. Вона — джерело корисних елементів для організму. А ще яловича печінка може стати смачним доповненням до вашого столу, якщо уміти її правильно приготувати.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.