Биток свинячий запечений - М'ясторія

Є в наявності
Шановні клієнти!

Зверніть увагу, що фактична вага продукції, яку ви отримуєте після оформлення замовлення, може відрізнятися від вказаних на сайті середньої ваги на + -15%. Різниця пояснюється нюансами технології приготування продукту: особливостями нарізки, ступенем обсмажування та деякими іншими факторами.

Після того як ваше замовлення буде сформовано та підготовано до відправки, ми ще раз проведемо його остаточне зважування. Сума до оплати коригується відповідно до фактичної ваги упакованого продукту!

У разі оплати товару онлайн на сайті, після уточнення ваги, виникла різниця в сумі повертається на вашу платіжну карту. Якщо оплата здійснюється при доставці, через термінал або готівкою, сума розраховується згідно фактичної ваги товару.

"},"quantity":{"value":0.2,"min":0.2,"max":20,"step":0.2,"measure":"200г","portion":1}}'>
Виробник
Мястория
Вид м'яса
Свинина
Зберігання
От 1 до +3 С
Середня вага
0.2 кг
Спосіб доставки:

Опис

Биток свинячий запечений

Смачний, ніжний, ароматний шматок м’яса, запечений у власному сокові. Не жирний, але й не сухий. Смачного!


Вага приготованого битка: 1000 – 1300г
Мінімальна вага порції 200 г.

Склад: свиняча корейка, сіль, соєвий соус, лимон, гірчиця Діжон, петрушка, спеції, помідор.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Ідеальний стейк на сковороді
    Навіть якщо у вас немає духовки та сковорідки-гриль, завжди можна підсмажити стейк на звичайній сковорідці! М`ясторія ділиться простими порадами про те, як приготувати соковитий стейк удома на плиті.
  • Стейк у духовці: поради та переваги
    Стейк із духовки - це легко, смачно та корисно! «М`ясторія» розповідає про приготування стейків у духовці: від підготовки до рецептів та порад.
  • Чат-бот «М`ясторії»: як замовити нашу продукцію в Телеграмі
    У М`ясторії зявився чат-бот - дізнайтесь, як замовити доставку в Телеграмі!
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.