Томлені ребра зі свинини - М'ясторія

Немає в наявності
М`ясна частина
Лопатка
Тип м`яса
Свинина
Вид стейку
На кістці
Тип нарізки
Шматок
Спосіб доставки:

Опис

Томлені ребра зі свинини

Рум`яні свинячі ребра, томлені зі спеціями та ароматним соусом Татакі, стануть зіркою будь-якого столу. Томлене м`ясо ми готуємо протягом 4,5 годин, щоб вам залишилося лише нагріти його та подати до столу. 

До свинячих ребер ми підібрали солодкувато-пряний соус Татакі, який витончено підкреслює смак м`яса й надає йому азійського колориту. Соковите та ніжне м`ясо легко відокремлюється від кісточки. 

Три причини замовити томлені ребра зі свинини в Meat Bar:

  • фермерська свинина найвищої якості;

  • унікальна технологія приготування протягом 4,5 годин;

  • власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.

Томлені ребра зі свинини можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.


Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Популярні товари категорії Комбо меню

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.