Лазанья Болоньєзе (2 порції по 250 г)
Рецепту справжньої італійської лазаньї – не одна тисяча років. З античних часів він не надто змінився, але не втратив популярності. Класична лазанья від «М`ясторії» – це соковитий м`ясний фарш та тонкі листи тіста, просочені ароматним соусом та м`ясним соком. Все за італійськими традиціями!
Правильна лазанья обов`язково містить густий м`ясний соус болоньєзе. Ми робимо його з двох видів м`яса для більш багатого смаку та соковитої текстури. Наш болоньєзе – це поєднання нашої кращої яловичини та свинини, свіжих томатів, зелені та спецій.
Склад: молоко, сир моцарела, яловичина вищого ґатунку, свинина вищого ґатунку, томати у власному соку, листи лазаньї з твердих сортів пшениці, сир пармезан, селера, морква, цибуля ріпчаста, вершки, олія рослинна, вино біле, олія вершкове, вино червоне, борошно, томатна паста, суміш перців, часник, чебрець свіжий, базилік зелений, петрушка, кріп, цукор, мускатний горіх.
Три приводи замовити лазанью Болоньєзе в мережі магазинів М`ясторія:
- класичний соус болоньєзе
- перевірений часом рецепт
- економія вашого часу
Зазвичай гарна лазанья – це кілька годин біля плити, але ми вже подбали про готування. Вам залишилося розморозити та потримати в духовці 15 хвилин. Ця страва – сама по собі повноцінний обід або вечеря. Замовте лазанью Болоньєзе у нас, і ми доставимо її в найкоротші терміни з найближчої «М`ясторії».
Умови зберігання та термін придатності:
- за температури 0-4 ° C – 96 годин;
- за температури мінус 18-24 ° C – 30 днів.
Лазанья вкусная, действительно похожа на классическую. Упаковка на 2 полноценные порции. Единственное — в духовке стояла дольше 15 мин, мин 25, пока не подрумянился верх. Буду заказывать еще!