Корисне про м'ясо

Жульєн: ідея французької закуски
Впевнені, ви неодноразово куштували відому гарячу закуску з курятиною і грибами у вершковому соусі. У цій статті ми розберемо не лише секрет, як приготувати французький жульєн і які є його види, а й поділимося його історією. Бажаємо приємної гастрономічної мандрівки!
Просто і зі смаком: рецепт печені
Приготувати печеню зі свинини чи яловичини просто і смачно, а готовий результат підійде до будь-якого гарніру. Поживна і ніжна м`ясна страва стане чудовим доповненням до вашого щоденного меню.
Кіш з куркою: французький рецепт до вашого столу
Кіш подають як гарячу закуску, основну страву та родзинку святкового столу. Готові здивувати себе та близьких? Тоді замовляйте інгредієнти та переходьте до приготування!
Самса: мандрівка в Азію
Якою має бути самса? В її основі дві безперечні істини: хрумке листове тісто та соковита м`ясна начинка. А ось рецептів традиційної східної випічки створено чимало. Який із них смачніший — вирішувати вам, а для цього «М`ясторія» підготувала три рецепти самси.
Борщ: гастрономічне ДНК українців
Борщ — це унікальна кулінарна подія в історії України. Він не лише об`єднав кухню різних регіонів країни, а й став її справжньою візитівкою у світі. «М`ясторія» підготувала для вас загальні правила та класичний рецепт, який ви можете відтворити або збагатити його власною кулінарною фантазією чи традиціями.
Свиняча рулька: смачні рецепти до свят
Сезон зимових свят продовжується, а це означає лише те, що «М`ясторія» підготувала для вас добірку смачних рецептів. Цього тижня будемо готувати ароматну, соковиту і дуже святкову страву — рульку зі свинини.
Чахохбілі: приготувати грузинську страву просто!
Набридли звичайні страви з птиці й бажаєте порадувати себе чимось оригінальним? Тоді саме час приготувати чахохбілі. Традиційний рецепт, особливості приготування та поради від шефа «М`ясторія» — ми зібрали все, що знадобиться вам, щоб приготувати чахохбілі з курки вдома.
Нарешті корпоратив? Святкуй в «М`ясторія»!
Якщо ви в пошуку локації, де б провести новорічний корпоратив та отримати найсмачніші враження, «М`ясторія» має ідеальну пропозицію для вас.
Шурпа: страва, яку оцінить кожен
Шурпа стане ідеальним варіантом для зимового обіду чи вечері: гаряча, навариста і поживна страва зігріє та подарує сили на весь день. У цій статті ми зібрали все, щоб допоможе вам приготувати смачну шурпу власноруч.