Опис
Вогняр — це кілька лінійок соусів. Вони виготовляються зі свіжого перцю, вирощеного в Україні. Бренд створив власну технологію холодної ферментації перцевого сусла, що дає змогу зберегти смак і аромат свіжого перцю. Компанія вирощує перці гострих сортів на власній фермі.
Крім соусів, Вогняр виробляє цілу низку інших гострих продуктів — цукерки, мармелад, копчений перець халапеньо, гостру олію.
Чи чули Ви про смак "умамі"? Вже понад десятиліття провідні кулінари виділяють його як окремий, п'ятий смак, на рівні із солодким, солоним, гірким і кислим. Адобо від Вогняра — гарна можливість відчути умамі. Смак одночасно й солонуватий, і солодкуватий. Злегка гострий, швидше пряний.
Соус складається з ферментованого перцевого сусла (70%) і соєвого соусу (30%), які настояні на лавровому листі та інших прянощах. Рекомендуємо до креветок, гребінців і взагалі морепродуктів, рису, салатів, овочевих рагу, локшини вок і будь-якої азіатської кухні. Неперевершений результат гарантований!
Призначення: креветки, гребінці та інші молюски, риба й будь-які морепродукти, рис, суші, роли та спринг-роли, локшина та інші страви вок, свинина й інше м'ясо, курчата, готові страви, маринад і заправа для салату.
Гострота: 1000 — 2000 SHU
Склад: перець гострий, соєвий соус, гвоздика, перець духмяний і чорний, лавровий лист, цукор, сіль, оцет.