Сендвіч з яловичою вирізкою в медово-гірчичному соусі
Витримана яловича вирізка у поєднанні з сиром Чеддер, свіжими овочами, салатом та соусом медово-гірчичним між скибочками тостового хліба.
Вага: 200 г.
М`ясна частина | Вирізка | |
Тип м`яса | Яловичина |
Жири (на 100 г) | 18 | |
Білки (на 100 г) | 14 | |
Вуглеводи (на 100 г) | 24 | |
Калорійність (на 100 г) | 318 |
Жири (1 порц.) | 38 | |
Білки (1 порц.) | 29 | |
Вуглеводи (1 порц.) | 50 | |
Калорійність (1 порц.) | 669 |
Витримана яловича вирізка у поєднанні з сиром Чеддер, свіжими овочами, салатом та соусом медово-гірчичним між скибочками тостового хліба.
Вага: 200 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
Цей сайт захищений reCAPTCHA, і застосовуються Політика конфіденційності та Умови використання Google.