М`ясторіс з томленою яловичиною
Яловича гомілка, приготована за технологією «Slow cook», з соусом на основі часнику, кімчі та імбиру, салатом Айсберг, Ромен та томатами. Начинка загортається в тонкий лаваш та підсмажується на грилі.
Вага: 260 г.
Тип м`яса | Яловичина |
Яловича гомілка, приготована за технологією «Slow cook», з соусом на основі часнику, кімчі та імбиру, салатом Айсберг, Ромен та томатами. Начинка загортається в тонкий лаваш та підсмажується на грилі.
Вага: 260 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.