М`ясторіс з біфштексом Абердин
Біфштекс із яловичини Абердин з солоним огірком, томатами, цибулею марс, міксом салатів Айсберг та Ромен, сиром Чеддер та соусом Тартар. Начинка загортається в тонкий лаваш та підсмажується на грилі.
Вага: 290 г.
Тип м`яса | Яловичина | |
Порода | Абердин Ангус |
Біфштекс із яловичини Абердин з солоним огірком, томатами, цибулею марс, міксом салатів Айсберг та Ромен, сиром Чеддер та соусом Тартар. Начинка загортається в тонкий лаваш та підсмажується на грилі.
Вага: 290 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.