Кіш жульєн з яловичиною та лісовими грибами
Пісочний кіш Лорен з томленою в вершках витриманою яловичиною та ароматними лісовими грибами, з легким ароматом чорного трюфелю та сиру Моцарела.
Вага: 210 г.
Тип м`яса | Яловичина | |
Витримка | Суха або волога |
Жири (на 100 г) | 18 | |
Білки (на 100 г) | 8 | |
Вуглеводи (на 100 г) | 17 | |
Калорійність (на 100 г) | 265 |
Жири (1 порц.) | 41 | |
Білки (1 порц.) | 17 | |
Вуглеводи (1 порц.) | 39 | |
Калорійність (1 порц.) | 592 |
Пісочний кіш Лорен з томленою в вершках витриманою яловичиною та ароматними лісовими грибами, з легким ароматом чорного трюфелю та сиру Моцарела.
Вага: 210 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
Цей сайт захищений reCAPTCHA, і застосовуються Політика конфіденційності та Умови використання Google.