Свиняче саше
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка - 500 гр
- Картопля - 5 шт
- Цибуля - 1 шт
- Гриби - 300 гр
- Майонез - 1 ст. ложка
- Кетчуп - 4 ст. ложки
- Гірчиця - 1 ст. ложка
- Сіль і перець - за смаком
1. Очищаємо картоплю від шкірки. Відварюємо її до повної готовності та розминаємо до консистенції пюре. Гриби знадобляться для нашої страви заморожені або свіжі. Їх необхідно обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею.
2. Свиняча вирізка повинна бути трохи підморожена. Щоб зручніше було нарізати на великі пластини як на відбивні. М'ясо нарізаємо та відбиваємо. Натираємо сіллю та перцем.
3. З картопляного пюре робимо невеликі коржики розміром з долоню. Всередину кожного кладемо грибну начинку. Формуємо з них картопляні кульки. Повинні вийти картопляні котлети.
4. У приготоване м'ясо кладемо картопляний коржик і обмотуємо ниткою.
5. Для приготування соусу, в якому запікаються саше, змішуємо майонез, гірчицю і кетчуп.
6. Готові обв'язані свинячі грудочки викладаємо на деко і поливаємо соусом.
7. Випікаємо свинячі саше в духовці одну годину при температурі 180º.
Чудовим доповненням до свинячих саше будуть різні соуси. Смачного!
До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:
Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі
Соус натуральний гірчичний гострий
Соус натуральний гірчично-медовий
Соус натуральний гірчичний до м'яса