Свиняче саше
Поділитися:

Свиняче саше

Свиные саше.jpg

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка - 500 гр
  • Картопля - 5 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Гриби - 300 гр
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Кетчуп - 4 ст. ложки
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Сіль і перець - за смаком
Приготування:

1. Очищаємо картоплю від шкірки. Відварюємо її до повної готовності та розминаємо до консистенції пюре. Гриби знадобляться для нашої страви заморожені або свіжі. Їх необхідно обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею.

2. Свиняча вирізка повинна бути трохи підморожена. Щоб зручніше було нарізати на великі пластини як на відбивні. М'ясо нарізаємо та відбиваємо. Натираємо сіллю та перцем.

3. З картопляного пюре робимо невеликі коржики розміром з долоню. Всередину кожного кладемо грибну начинку. Формуємо з них картопляні кульки. Повинні вийти картопляні котлети.

4. У приготоване м'ясо кладемо картопляний коржик і обмотуємо ниткою.

5. Для приготування соусу, в якому запікаються саше, змішуємо майонез, гірчицю і кетчуп.

6. Готові обв'язані свинячі грудочки викладаємо на деко і поливаємо соусом.

7. Випікаємо свинячі саше в духовці одну годину при температурі 180º.

Чудовим доповненням до свинячих саше будуть різні соуси. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Truffle steak night 2

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!