Шашлик з баранини | M'ясторiя

Шашлик з баранини - М'ясторія

Ціна: 42 грн/100г
Ціна: 42 грн/100г
Сума: 42 грн
42 грн
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Під замовлення 1-2 дні.
Середня вага: 0.35 кг

Ваш вибір — смачні, соковиті та ніжні шашлики з баранини

Що може бути кращим за літню трапезу на свіжому повітрі! Будь-яка страва набуває особливого звучання, коли їй акомпанують пахощі свіжої зелені та дивовижні аромати овочів і фруктів. Але «перша скрипка» в цьому оркестрі, безперечно, за запахом димку. Привілей бути приготованими на вугіллі мангала або на грилі належить м’ясним стравам. Під пильною увагою сьогодні — шашлик з баранини.

Баранина — м'ясо, яке традиційно використовується для приготування шашлику. Саме цьому продукту віддають перевагу на Кавказі — батьківщині страви. Ідеальний шашлик отримується з корейки, баранячої ноги, реберець і окісту. Щоб насолоджуватися ніжною та соковитою стравою, рекомендуємо купити м'ясо молодої тварини. Колір — ваш головний помічник при виборі відрубу: що він темніший, то старший баранчик.

Баранина дивовижно ніжна й тішить любителів м’яса своїм насиченим смаком та ароматом.

  • Найціннішим вважається м'ясо молодих (до 18 місяців) кастрованих баранів або овець, непридатних для розведення. Намагайтеся вибирати шматки поменше: нога, яка важить близько 2 кг, імовірно, буде ніжнішою, ніж 4-килограмова або більше. 
  • Місцина, де випасалися вівці, впливає на смак м’яса. Якщо тварини гуляли пагорбами, вони, як правило, менші за своїх родичів, що випасалися на рівнині, а їхнє м'ясо буде менш жирним. 
  • Високоякісна баранина відрізняється світло-червоним кольором. Що старша тварина, то темніше м'ясо. Жир має бути кремово-білим і щільним. 
  • Хоча м'ясо без кісток простіше нарізати, шматок на кістці буде соковитішим і смачнішим. 
  • Найкращий шматок для шашлику — м'ясо з верхньої частини ноги.

Баранину на шашлик найкраще маринувати у вині чи кислих соках. Оцет — не найбільш вдалий варіант: він зробить м'ясо соковитішим, але негативно вплине на його смакові якості.

Доставка баранини для шашлика: переваги

М'ясо баранини — ідеальний варіант для шашлику. Не відмовляйте собі в задоволенні скуштувати соковитої, ніжної та ароматної страви. Замовляючи мариновану баранину для шашлику, ви можете бути впевненими в тому, що пікнік пройде на «ура». Адже підготовчу частину, а це не тільки вибір якісного відрубу та його нарізка, але й маринування, робить постачальник. Вам залишиться тільки розпакувати м'ясо, що пахне ароматними спеціями, і покласти його на решітку гриля або нанизати на шампури.

Втім, якщо ви полюбляєте скоротати час за приготуванням унікальних маринадів для м’яса й не готови довіряти цю справу іншим, ви завжди можете замовити сире м'ясо для шашлику з баранини. Але пам’ятайте: важливо обрати постачальника, у якості продукції якого ви будете цілковито впевнені.

Рецепт шашлику з баранини з соусом цацикі

Час приготування: 30 хв., якщо не враховувати час на маринування м’яса
Порції: 6

Інгредієнти:

Для шашлику:

  • баранина — 1 кг 
  • оливкова олія — 100 мл 
  • лимонний сік — 100 мл 
  • мед - 50 мл 
  • часник — 4 
  • зубчики цибулина — 1 шт. 
  • коріандр — пучок 
  • розмарин — пучок 
  • солодкий перець

Для соусу:

  • натуральний йогурт — 200 г 
  • огірок — 1 шт. 
  • сметана — 60 г 
  • лимонний сік — 2 ст. л. 
  • білий винний оцет — 1 ч. л. 
  • кріп — невеличкий пучок 
  • часник — 2 зубчики 
  • сіль, перець — за смаком

Етапи приготування

  1. Поріжте м'ясо баранини великим шматочками. Подрібніть цибулю, зелень і часник, змішайте з медом і оливковою олією. Залийте маринадом баранину. Час для маринування — близько чотирьох годин. Дрібно нарізати половину цибулини, часник подрібнити. Змішати лимонний Сік, мед, оливкову олію, зелень, цибулю та часник. Залити сумішшю баранину та залишити маринуватися мінімум на 4 години. 
  2. Тим часом ви можете приготувати соус. Для цього необхідно натерти огірок на дрібній тертушці, подрібнити часник і змішати з натуральним йогуртом, сметаною, лимонний соком і винним оцтом. Посоліть і поперчіть. 
  3. Наріжте цибулину й перець кільцями. Шматочки баранини нанизуйте на шампури, чергуючи з овочами. Обсмажуйте на вугіллі, регулярно перегортаючи, близько 13–15 хв.

Готовий шашлик з баранини — що може бути краще?

Що робити, якщо на приготування шашлику просто немає часу, а ви хочете насолодитися смаком цієї кавказької страви? У вас є можливість купити готовий шашлик з баранини. Більше того, ви можете зробити це в будь-який зручний час, а не тільки на вихідних. Приємний бонус — немає необхідності пів дня «чаклувати» біля багаття. Ви заощаджуєте час — і не відмовляєте собі в задоволенні скуштувати чудову страву.

Чому шашлики мережі магазинів-ресторанів «М’ясторія» такі популярні? Ми ретельно стежимо за якістю нашого м’яса. Уся наша м’ясна продукція винятково українського походження. Причому не гігантів ринку, а невеликих фермерських господарств з різних регіонів країни. Ми буквально розуміємо, як утримуються тварини, чим їх годують і як їх доглядають.

Важлива перевага — широкі умови доставки та оплати.


Відгуки 1 Залишити відгук

Глеб 10.04.2019
Ваш шашлык из баранины - выше всяких похвал! Заказывал и для тусовки на ВДНХ, и для семейного обеда на даче. Безупречен! Готов покупать снова.  
М'ЯСТОРІЯ
Здравствуйте, Глеб! Спасибо за ваш искренний отзыв. Безумно приятно, что вы нам доверяете. Это ценно!

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують

Гриль бокс №2

Ціна: 1 360 грн/шт