Чевапчічі в беконі | M'ясторiя

Чевапчічі в беконі - М'ясторія

Ціна: 30 грн/100г
Виробник Мястория
Вид м'яса Свинина
Зберігання От 1 до +3 С
Середня вага 0.2 кг
Ціна: 30 грн/100г
1шт
Сума: 60 грн
60 грн
Виробник Мястория
Вид м'яса Свинина
Зберігання От 1 до +3 С
Середня вага 0.2 кг
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Чевапчічі в беконі

Чевапчічі в беконі - це невеликі смажені на сковорідці (гриль, у духовці) ковбаски з фаршу, з додаванням різноманітних спецій (один з різновидів кебабу).
Ще смачніше, якщо ці м’ясні рулетики обгорнути тонкими смужками бекону. Соковиті та м'які м’ясні рулетики тануть у роті. Чудово поєднуються з будь-яким гарніром або просто овочевим салатом.

Ці ковбаски (чевапчічі) народи Балканського півострова (звідки, власне, й прийшла до нас ця неймовірно прекрасна страва) готують на грилі на вугіллі, з тонким ароматом димку — це просто дивовижно! 

Приготовані з соковитого свинячого фаршу в оболонці з тонких смужок бекону, чевапчічі неодмінно прикрасять святковий стіл. Гості залишаться ситі та задоволені смачненьким. Хочемо відмітити, ковбаски будуть набагато смачніші, якщо їх засмажити на вугіллі, але не завжди є така можливість, тому їх смажать і на сковорідці.

Спосіб приготування: на тефлоновій сковороді для гриля, у духовці (за температури 200 градусів), на грилі або барбекю. Час приготування приблизно пів години.

Середня вага: 0.20 кг




Відгуки Залишити відгук

Для нас важливі ваші відгуки. Станьте першим!

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук