Лангет з яловичини витриманий - М'ясторія

Лангет з яловичини витриманий - М'ясторія

Під замовлення
Середня вага
0.25
М`ясна частина
Вирізка
Тип м`яса
Яловичина
Витримка
Волога
Мармуровість
Choice
Виробник
Яловичина
Країна походження
Україна
Порода
Симментал
Вид стейку
Без кістки
Спосіб приготування
Для запікання, Для тушкування, Для жарки, Для грилю
Тип нарізки
Шматок
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
4.2
Білки (на 100 г)
20.8
Калорійність (на 100 г)
121
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
42
Білки (1 порц.)
208
Калорійність (1 порц.)
1210
Спосіб доставки:
    • – В регіони, де не поновила роботу «Нова Пошта» та ведуться активні бойові дії, доставка тимчасово не здійснюється.
    • Мінімальна сума замовлення – 1500 грн. При замовленні на суму до 3000 грн вартість доставки – 260 грн. Якщо сума перевищує 3000 грн – доставка безкоштовна.
    • – Доставка по Україні здійснюється після 100% передплати.
    • – До вартості доставки входить термобокс із холодоагентом, щоб ви гарантовано отримали свіжу продукцію.
    • – Товар відправляємо після 100% передплати цього ж дня, якщо ваше замовлення підтверджене та оплачене до 13:00.
    • Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагенту.
    • – Доставка продукції по Україні здійснюється тільки в сирому вигляді.
    • – До замовлень на суму понад 6000 грн додається термосумка у подарунок.
    Дізнатись більше про доставку >>
    • Вартість доставки: 100 грн.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – При замовленні на суму від 1200 грн доставка безкоштовна.
    • Термін доставки по Києву – 60-90 хвилин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, зроблені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Термін доставки може бути збільшено, залежно від завантаженості доріг та рівня безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.

    Доставка з магазинів-ресторанів по Києву:

    – М`ясторія на Оболоні

    – М`ясторія на Позняках

    – М`ясторія на Солом`янці

    – М`ясторія на Теремках

    – М`ясторія на Софіївській Борщагівці

    – М`ясторія на Голосіївській

    Дізнатись більше про доставку >>
  • Адреси магазинів, що працюють:

     – вул. А. Ахматової, 22 (Позняки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – просп. просп. Володимира Івасюка, 8 (колишній просп. Героїв Сталінграда) (Оболонь): 10:00 – 22:00 (магазин), 12:00 – 22:00  (ресторан) (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Степана Рудницького, 3/7 (колишня вул. Академіка Вільямса) (Теремки): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Мокра, 20А (колишня вул. Кудряшова) (Солом'янка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

     – вул. Соборна, 140А (Софіївська Борщагівка): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    просп. Голосіївський, 58-А (Голосіївська): 10:00 – 22:00 (кухня – 10:00 – 21:30)

    Ви можете отримати ваше замовлення в зручний для вас час.

    Дізнатись більше про доставку >>
    • – Вартість доставки: за тарифами Uklon, за рахунок гостя.
    • Мінімальна сума замовлення: 400 грн.
    • – На замовлення від 4000 грн – безкоштовна доставка службою таксі Uklon.
    • Термін доставки до передмістя Києва – від 1 до 3 годин при замовленні з 10:00 до 21:00. Замовлення, оформлені після 21:00, доставляються наступного дня.
    • – Зону доставки можна переглянути на карті.
    • – Доставка відбувається за умови повної оплати замовлення.
    • – Час доставки може бути збільшено, враховуючи завантаженість доріг та рівень безпеки у місті.
    • – Страви категорії «Набори для компанії» готуються 1.5-2 години, тому час доставки може бути збільшено з урахуванням часу на приготування.
    Дізнатись більше про доставку >>

Опис

 Лангет з витриманої  яловичини 

Лангет з яловичини – це ніжні шматки головної частини вирізки, за формою нагадує «язичок». Французи полюбили цю частину вирізки та пропонують готувати її на добре розігрітій сковорідці, попередньо потрібно відбити та посипати сіллю й перцем. Лангет з вирізки має насичений м`ясний смак і є достатньо м`який та ніжний. 
Лангет отримують з Вирізки (Tenderloin) – це найніжніша, пісна та найдорожча частина яловичини. 
Яловичина для лангету з вирізки витримувалась вологим способом для збільшення ніжності м`яса. 
Рекомендуємо ступінь обсмаження – Medium Rare.


Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Як зберігати охолоджене м`ясо вдома: безпека, терміни, заморозка
    Правильне зберігання м`яса – це запорука його безпеки, смаку й поживної цінності. Більшість людей, навіть купуючи якісне охолоджене м`ясо, припускаються елементарних помилок під час зберігання. У цій статті розповідаємо, як зберігати охолоджене м`ясо, щоб воно залишалося свіжим, безпечним і смачним.
  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.