Лангет з яловичини витриманий | M'ясторiя

Лангет з яловичини витриманий - М'ясторія

Ціна: 70 грн/100г
М'ясо Яловичина
Середня вага 0.25 кг
Ціна: 70 грн/100г
1шт
Сума: 175 грн
175 грн
М'ясо Яловичина
Середня вага 0.25 кг
Спосіб доставки:

• Безкоштовна доставка по Україні: замовлення від 2000 грн.
• Безкоштовна доставка по Києву: замовлення від 1000 грн. або якщо ви перебуваєте в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн.)
• Безкоштовна доставка за межі Києва (до 20км): замовлення от 2000 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

 Лангет з витриманої  яловичини 

Лангет з яловичини – це ніжні шматки головної частини вирізки, за формою нагадує «язичок». Французи полюбили цю частину вирізки та пропонують готувати її на добре розігрітій сковорідці, попередньо потрібно відбити та посипати сіллю й перцем. Лангет з вирізки має насичений м’ясний смак і є достатньо м’який та ніжний. 
Лангет отримують з Вирізки (Tenderloin) – це найніжніша, пісна та найдорожча частина яловичини. 
Яловичина для лангету з вирізки витримувалась вологим способом для збільшення ніжності м’яса. 
Рекомендуємо ступінь обсмаження – Medium Rare.

Відгуки Залишити відгук

Для нас важливі ваші відгуки. Станьте першим!

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук
З цим товаром купують