Соус Татакі
Азійський соус на основі соєвого соусу, японського рисового вина, рисового оцту, імбиру, часнику та спецій. Свіжих відтінків смаку йому додає зелена цибуля.
Підходить до свинини, яловичини, рису та свіжих овочів.
Вага: 30 г.
Упаковка | Пластикова |
Азійський соус на основі соєвого соусу, японського рисового вина, рисового оцту, імбиру, часнику та спецій. Свіжих відтінків смаку йому додає зелена цибуля.
Підходить до свинини, яловичини, рису та свіжих овочів.
Вага: 30 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.