Міт Бокс №2 - М'ясторія

Міт Бокс №2 - М'ясторія

Немає в наявності
М`ясна частина
Лопатка
Тип м`яса
Асорті
Порода
Яловичина, свинина
Вид стейку
На кістці
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
17.41
Білки (на 100 г)
12.68
Вуглеводи (на 100 г)
6.62
Калорійність (на 100 г)
233.91
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
207.12
Білки (1 порц.)
150.89
Вуглеводи (1 порц.)
78.75
Калорійність (1 порц.)
2783.51
Спосіб доставки:

Опис

Міт Бокс №2

Ребра з мармурової яловичини в соусі Абердин, томлені протягом 4,5 год. Ребра зі свинини, томлені в соусі Татакі. Злегка підрум`янене, ніжне та соковите завдяки процесу томління м`ясо буквально розпадається на волокна й тане в роті.

Страви доповнені картоплею по-селянськи. Окремо подаються соуси Татакі та Абердин.

Три приводи замовити Міт Бокс №2 в Meat Bar:

  • найпопулярніші страви в одній коробці;

  • готовий обід для компанії;

  • власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.

Вага: 1200 / 60 г.

Міт Бокс №2 можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.
  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.